banner est whatsapp
  • Vosté es troba en
  • »
  • Inici
  • »
  • Darreres noticies
Darreres noticies

Nota informativa - SERVEIS MÍNIMS RECOLLIDA BROSSA

25 Abril 2011

Amb motiu de la vaga convocada pel sindicat CCOO i el Comitè de Vaga de l´empresa COSBAPSA / ANDRES ALCANTARA SANTIAGO SL amb caràcter indefinit a partir de les 00:00 hores del dia 26 d´abril de 2011, l´Ajuntament els informa sobre els Serveis Mínims que es realitzaran, per part de l´empresa concessionària, mentre duri la vaga.

L´Ajuntament de l´Arboç informa sobre la vaga de recollida de brossa de durada indefinida a partir del dia 26 d´abril

22 Abril 2011

La vila patiria els efectes de la vaga tot i que l´ajuntament es troba al corrent en els pagaments a les empreses responsables de la recollida i gestió dels residus.

La Fundació Santa Teresa es fa càrreg del servei de neteja viària de l´Arboç

21 Abril 2011

Des de divendres passat, la Fundació Santa Teresa del Vendrell s´encarrega del Servei de Neteja Viària de l´Arboç, després de guanyar el concurs públic convocat per l´ajuntament i oferir la millor oferta econòmica.

La Biblioteca Municipal de l´Arboç rep prop de 42.000 visitants a l´any

21 Abril 2011

La Biblioteca Municipal de l´Arboç va rebre durant el 2010 41.877 visites, de les quals, 10.560 van ser usuaris d´Internet. A més, al llarg de l´any es van fer 24.225 préstecs.

Els Minyons de l´Arboç estrenen local

13 Abril 2011

Des del passat divendres els Minyons de l´Arboç ja assagen al nou local que l´Ajuntament els ha cedit en el nou hotel d´entitats de Cal Freixas.

Gran éxit de la jornada de portes obertes del nou hotel d´entitats Cal Freixas

29 Març 2011

El passat dissabte 26 de març de 10 a 14 h es va celebrar a l´Arboç, en un ambient festiu, una jornada de portes obertes al nou equipament municipal Cal Freixas.

Es presenta a l´Arboç l´Estratègia Catalana "RESIDU ZERO"

28 Març 2011

En el marc dels actes organitzats per commemorar els dos anys de la implantació del sistema de recollida "porta a porta" a l´Arboç, es va presentar l´Estratègia Catalana "Residu Zero" per part de Mercè Girona, presidenta de la Fundació Catalana Prevenció de Residus i Consum Responsable.

Desfilada de moda a l´Institut de l´Arboç

27 Març 2011

El passat divendres 25 de març l´alumnat de 1r de batxillerat va organitzar i fer una desfilada de moda amb la finalitat de recaptar fons de cara al viatge de final de curs.

L´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla

22 Març 2011

Des d´aquest passat diumenge l´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla del municipi. L´alcalde, Carles Ribé, acompanyat pel primer tinent d´alcalde Joan Plana i altres regidors, i la presidenta de l´Esbart M. Antònia Gumà, va descobrir la placa que dóna el nom de Rambla 50è aniversari Sant Julià de l´Arboç.

Aquest dissabte, jornada de portes obertes de Can Freixes

22 Març 2011

Un cop acabades les obres, l´Ajuntament de l´Arboç organitza per aquest proper dissabte una jornada de portes obertes perquè tots els arbocencs i arbocenques puguin conèixer aquest nou equipament municipal

La Policia Local de l´Arboç enxampa al presumpte lladre de peces d´un tractor

15 Març 2011

La policia local de l´Arboç ha detingut a un veí de Santa Margarita i els Monjos, J.M.M. de 44 anys, per un presumpte delicte de robatori amb força.

EXCEL•LENTS RESULTATS DE LA RECOLLIDA PORTA A PORTA DELS RESIDUS URBANS A L´ARBOÇ, SANT JAUME DELS DOMENYS I LA BISBAL DEL PENEDÈS

15 Març 2011

L´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, i l´alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Miquel Martil, han presentat els resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans d´aquests municipis i de la Bisbal del Penedès. Els tres ajuntaments van posar en marxa l´any una nova estratègia en la gestió dels residus per minimitzar la generació de residus, i incrementar els nivells de reciclatge, en quantitat i qualitat de totes les fraccions (restes de menjar, restes vegetals, paper i cartró, vidre, envasos lleugers, roba, mobles, trastos vells i voluminosos i recollides especials d´altres residus).

L´Ajuntament regala compost procedent de les restes de menjar recollides porta a porta

8 Març 2011

Aviat farà ja dos anys que l´Ajuntament de l´Arboç està fent la recollida porta a porta de les restes de menjar a tot el municipi.

L´Associació de Jubilats de l´Arboç celebra el Carnaval amb nova junta

7 Març 2011

L´Associació de Jubiltas de l´Arboç ha aprofitat la celebració de la festa del Carnaval per presentar als membres de la nova junta directiva.

Can freixes final d´obres

22 Febrer 2011

L´alcalde va reunir ales 28 entitats locals i els va ensenyar com ha quedat l´edifici

Donació de sang a l´Arboç

14 Febrer 2011

El proper dijous 24 de febrer es farà a l´Arboç una jornada de donació de sang. Serà a la biblioteca municipal, de les 5 de la tarda a les 9 de la nit. Per donar sang només cal tenir un bon estat de salut, ser major d´edat, pesar un mínim de 50 quilos i, en cas de ser dona, no estar embarassada.

L´Ajuntament de l´Arboç tirarà endavant una nova fase del Centre Polivalent

14 Febrer 2011

Gràcies a una subvenció de 200.000 euros provinent del Ministeri de Cultura del govern espanyol, l´ajuntament de l´Arboç podrà tirar endavant una nova fase del centre polivalent. Concretament, es faran els tancaments exteriors i s´habilitaran quatre aules de l´Escola de Música Tradicional del Penedès.

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat