banner est whatsapp
  • Vosté es troba en
  • »
  • Inici
  • »
  • Darreres noticies
Darreres noticies

Resultats eleccions municipals 2011

23 Maig 2011

El PSC guanya les eleccions a l´Arboç

L´arxiver de l´Arboç Josep Maria Jané reb el premi Teresa Basora

18 Maig 2011

Prop de 350 persones van assistir a la segona Festa de la Cultura del Penedès, que es va celebrar al Teatre Principal de Vilanova el passat divendres 14 de maig. En el marc de la festa, organitzada de manera biennal per l´Institut d´Estudis Penedesencs (IEP), es van lliurar els Reconeixements Culturals Collita 2011, uns premis que tenen per objectiu guardonar aquelles persones, entitats, empreses, col-lectius i administracions que realitzen una tasca en favor de la cultura penedesenca.

Sisena edició del crèdit de síntesi sobre l´Arboç

17 Maig 2011

Del 3 al 6 de maig l´IES L´Arboç va impartir per sisena vegada un crèdit de síntesi dedicat a la vila de l´Arboç. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 1r d´ESO, es duu a terme per iniciativa del claustre de professors de l´IES L´Arboç i està registrada al Departament d´Educació de la Generalitat.

Es desconvoca la vaga

12 Maig 2011

Us informem que s´ha arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida respecte del servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Visita de l´Associació de Dones de l´Arboç a Madrid

11 Maig 2011

Dissabte 7 de maig, l´Associació de Dones de l´Arboç va fer una excursió a Madrid per visitar el Congrés dels Diputats de la mà del diputat i vicepresident quart, l´arbocenc Jordi Jané.

Caminada amb Radio l´Arboç

11 Maig 2011

El passat diumenge 8 de maig, el programa Contes de la Terra de Ràdio l´Arboç va organitzar una caminada guiada pels encontorns per conèixer les fonts recuperades recentment per l´Ajuntament

L´empresa Utilar de l´Arboç reb el Premi a la Internacionalització

10 Maig 2011

El passat dijous 5 de maig, Utilar Iberia va rebre el Premi a la Internacionalització que atorga la Cambra de Comerç de Tarragona per a distingir les empreses que destaquen en les seves accions de comerç exterior i en l´obertura de la seva activitat a els mercats internacionals.

Caminada cultural per l´entorn de l´Arboç amb l´Esbart Sant Julià

7 Maig 2011

El passat diumenge 1 de maig, es va dur a terme la "Caminada cultural" que organitzava l´Esbart Sant Julià de l´Arboç. Aquest és un dels actes que l´esbart organitza aquest 2011 en motiu del 50è aniversari del grup. Els actes pendents estan estretament relacionats amb diferents espectacles de dansa.

El CAP de l´Arboç funciona les 24 hores amb total normalitat i el departament de salud de la Generalitat desmenteix els rumors sobre el tancament del servei nocturn

5 Maig 2011

Els portaveus dels tres partits que integren la Corporació Municipal es van reunir d´urgència el passat 15 d´abril amb l´intenció de fer les actuacions pertinents per tal d´esbrinar què hi habia de cert sobre els rumors de tancament del servei nocturn del Centre d´atenció primària de l´Arboç CAP, degut a que entre la població hi habia una gran preocupació pel suposat tancament d´aquest servei nocturn, ja que això supossaria que els pacients haurien d´anar al Vendrell per ser atesos.

Acord pel compliment dels serveis mínims en la recollida de brossa a l´Arboç

4 Maig 2011

L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ INFORMA QUE A LA REUNIÓ QUE ES VA FER AQUEST DIMARTS 3 DE MAIG A LA SEU DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS DEL DEPARTAMENT D´EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ENTRE EL COMITÈ DE VAGA DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA, EL SINDICAT CCOO I REPRESENTANTS DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA SANTIAGO VAN ARRIBAR A L´ACORD DE FER EFECTIU EL COMPLIMENT DELS SERVEIS MÍNIMS DE RECOLLIDA DE LA BROSSA QUE ES VAN FIXAR PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Caminada de Ràdio l´Arboç per conèixer les fonts recuperades

3 Maig 2011

Ràdio l´Arboç i el programa "Contes de la terra" organitzen per a aquest proper diumenge 8 de maig una sortida a peu per conèixer les fonts recentment recuperades per l´ajuntament.

Segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l´Arboç

3 Maig 2011

La plaça i el carrer Major de l´Arboç acolliran el proper dissabte 7 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

L´Ajuntament homenatja als nonagenaris en la festa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

2 Maig 2011

Un any més, la Lar Municipal de Jubilats de l´Arboç va celebrar la seva festa l´1 de maig. Enguany, però, per primera vegada s´ha celebrat amb un dinar al pavelló poliesportiu, al que van assistir més de 200 persones.

Un alliberat del sindicat CCOO ataca amb una barra de ferro a tres treballadors de la recollida de brossa que efectuaven els serveis mínims

28 Abril 2011

La nit del dimecres 27 d´abril un piquet encapçalat per un alliberat del sindicat de CCOO i format per vuit persones més en dos vehicles privats, va presentar-se a l´Arboç sobre les 22:30h a la zona del barri de La Cristalera, concretament al carrer d´Alcalà de Guadaira, amb l´objectiu d´aturar els serveis mínims de recollida d´escombraries que s´efectuaven amb motiu de la vaga convocada des de el passat 26 d´abril per part de l´empresa Andrés Alcàntara i Cosbapsa.

Avís important - Vaga de recollida de brossa a l´Arboç

28 Abril 2011

Dilluns es va iniciar la vaga de l´empresa Andrés Alcántara en el servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Gran cantada de Caramelles a l´Arboç

27 Abril 2011

El passat diumenge 24 d´abril va tenir lloc pels carrers de l´Arboç la tradicional cantada de Caramelles organitzada per la Coral Ressò i la Parroquia de Sant Julià de l´Arboç

Nou espai web del sistema de recollida porta a porta dels residus de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

26 Abril 2011

Amb l´objectiu de donar a conèixer el projecte residu zero i posar a l´abast de tothom tota la informació que es disposa, els ajuntaments de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès estrenen aquests dies un nou espai web.

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat