banner est whatsapp
  • Vosté es troba en
  • »
  • Inici
  • »
  • Darreres noticies
Darreres noticies

El PP de Banyeres proposa una ambulància medicalitzada per atendre les urgéncies del CAP de l´Arboç

9 Agost 2011

El possible tancament del servei nocturn del CAP de l´Arboç, que atenia de mitjana unes 5 persones al dia, ja ha comportat la primera proposta per tal de poder preveure possibles problemes en el servei sanitari pel que fa a la part interior de la comarca del Baix Penedès.

Un veí de l´Arboç pateix una forta descàrrega elèctrica quant presumptament intentava robar coure d´un centre transformador

3 Agost 2011

La trucada d´un agent de paisà de la Policia Local de l´Arboç que passava just per davant del llocs del fets en aquell mateix moment, ha alertat els seus companys i els serveis d´emergència que s´han presentat en pocs minuts

Detingut un conductor a l´Arboç per triplicar la taxa màxima d´alcoholèmia

2 Agost 2011

El passat dimarts, 26 de juliol, la Policia Local de l´Arboç va detenir a Tiberio P., de nacionalitat rumana i 31 anys d´edat després de realitzar el test d´alcoholèmia i triplicar la taxa permesa per la llei.

La Policia Local de l´Arboç evita un intent de robatori en un bar de la vila

2 Agost 2011

El dia 28 de juliol, a les 2:30 de la matinada, la Policia Local de l´Arboç va sorprendre a dos individus que, presumptament, intentaven forçar l´entrada d´un bar de la localitat a fi d´accedir al seu interior

8 setmana comerç

2 Agost 2011

Com cada any, les iniciatives amb més èxit són les atraccions per la canalla i els trenets que circulen per la vila

La col-laboració ciutadana permet a la Policia Local de l´Arboç enxampar a un presumpte lladre de ciclomotors

28 Juliol 2011

El detingut, de 22 anys i veí de Vilafranca, circulava per la localitat de manera temerària

Es tornarà a repetir el sorteig de l´UCLA del passat divendres

27 Juliol 2011

El llibret que va sortir com a guanyador el passat divendres 22 de juliol, no ha estat finalment validat per mancar-li un segell per completar els 20 que demanaven les bases del concurs, segons revisió del jutge de pau de l´Arboç Sr. Jaume Ventura.

Detingut un home de l´Arboç per set agressions sexuals

24 Juliol 2011

Els Mossos d´Esquadra de la Unitat d´Investigació de la comissaria de Vilanova i la Geltrú (Garraf) han detingut Andrés H. M., de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l´Arboç (Baix Penedès), com el presumpte autor de set delictes d´agressió sexual per masturbar-se davant les seves víctimes.

Trobada una sardana inèdita de Pau Sicart dedicada al Barça de les 5 Copes de Kubala

20 Juliol 2011

Una peça inèdita de Pau Sicart amb més de 50 anys ha estat trobada als arxius del mestre arbocenc per la seva filla Mª Carme Sicart

L´Alcalde de l´Arboç reb a l´Ajuntament els 11 treballadors que formen part dels Plans d´Ocupació

20 Juliol 2011

L´Alcalde de L´Arboç, Joan Sans i els regidors Alfons Ribas i José Tauste, han rebut al consistori als 11 treballadors i treballadores que des del passat 28 de juny formen part de la plantilla de l´Ajuntament a través dels Plans d´Ocupació del SOC. La convocatòria va ser de 9 places de peó d´obra i 2 d´auxiliar administratiu.

El PSC es queda sol demanant l´aprovació immediata del Pla director del Logis Penedès

19 Juliol 2011

Els socialistes no aconsegueixen cap suport a la seva proposta d´aprovar immediatament el Pla Director, després que no s´assolís un acord amb CiU. Els convergents demanaven que s´escoltés el territori abans de tirar endavant el Pla Director. El següent pas serà resoldre les al-legacions.

vaga Itsa

15 Juliol 2011

Els treballadors de l´empresa ITSA, situada al polígon de "El Foix" de l´Arboç, convoquen una vaga per els propers dies 26 i 28 de juliol.

Assignades les carteres als nous regidors de l´Ajuntament de l´Arboç

15 Juliol 2011

En ple extraordinari cel.lebrat aquest dijous 14 de juliol, han estat assignades les carteres als nous regidors de l´Ajuntament de l´Arboç. Al ple, on han assistit tots els regidors de la corporació municipal, s´han repartit els nous càrrecs i tambè s´ha conegut el pacte del PSC amb el PPC per aquest mandat 2011-2015.

Castells de set dels Minyons de l´Arboç a la festa major de Banyeres

12 Juliol 2011

El passat diumenge 10 de juliol, els Minyons de l´Arboç van portar a la diada castellera de la festa major de Banyeres la seva línia consolidada de castells de set bàsics

L´Arboç torna a mullar-se per l´esclerosi múltiple

7 Juliol 2011

La piscina municipal coberta del carrer Hortaleza obrirà les seves portes el diumenge 10 juliol per a afegir-se un any més a la campanya solidària "Mulla´t i navega per l´esclerosi múltiple!".

Obertura de la piscina municipal d´estiu del Col-legi Residència de l´Arboç

5 Juliol 2011

Des d´aquest dilluns 4 de juliol i fins el 31 d´agost la piscina d´estiu del Col-legi Residència torna a obrir les seves portes al públic gràcies a un nou conveni amb l´Ajuntament de l´Arboç

La Giralda de l´Arboç oferirà dos concerts dins de la 7ª edició del cicle "Música als Palaus"

30 Juny 2011

Aquest cicle de concerts aplega destacats compositors i intèrprets catalans i estrangers. Els concerts s´han programat a diversos centres i ciutats: seu de la Fundació Rocamora a Barcelona el dies 16 de maig i 16 de juny, al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de l´Hospitalet de Llobregat el dia 5 de juny, a l´Acadèmia Marshall de Barcelona el 9 de juny, al Bernat Magatzem de Cultura els dies 10 i 22 de juny i 1 i 7 de juliol, al Palau Dalmases de Barcelona el dia 28 de juny, i la Giralda a l´Arboç els dies 9 i 16 de juliol com a cloenda del cicle.

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat