banner est whatsapp
  • Vosté es troba en
  • »
  • Inici
  • »
  • Darreres noticies
Darreres noticies

Nota informativa sobre els punts de recollida d´arbres de Nadal

30 Desembre 2011

Des del 9 de gener fins al 16 de gener s´habilitaran a l´Arboç dos punts de recollida d´arbres de Nadal

Nota informativa sobre la recollida de les restes de menjar els dies 24 i 31 de desembre

23 Desembre 2011

Amb motiu de les festes de Nadal, us informem que: Els dissabtes dies 24 i 31 de desembre no hi haurà recollida de les restes de menjar (fracció orgànica)

Els arquers arbocencs destaquen al Provincial de sala

20 Desembre 2011

Gairebé cent arquers es van trobar diumenge al pavelló poliesportiu municipal de l´Arboç, per a disputar la tercera tirada de la lliga catalana de tir amb arc en sala, que enguany coincidia amb el campionat provincial de Tarragona i el tercer nacional postal.

La Fira de Santa Llúcia de l´Arboç tanca amb 25.000 visitants, 5.000 m2 d´exposició, cap despesa per a les arques municipals i uns beneficis de 1.500€ pel consistori

14 Desembre 2011

Els nous mètodes de finançament permeten al consistori augmentar els actes, recuperar tota la inversió i guanyar beneficis

L´Arboç serà escenari aquest diumenge del tercer Cros Comarcal del Baix Penedès

13 Desembre 2011

El Consell Esportiu del Baix Penedès ja ho té tot a punt per celebrar la tercera cursa de la temporada, on es preveu que la quantitat de participants continuï sent un èxit com fins ara.

Novetats al Museu de Punta al Coixí

13 Desembre 2011

Com cada any quan arriba la Fira de la Punta al Coixí, el Museu de Punta al Coixí de l´Arboç presenta les seves novetats

La Plataforma ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L´Arboç arriba a les 100 nits d´ocupació

7 Desembre 2011

La Plataforma ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L´Arboç durà a terme el proper dia 9 de desembre de 2011 a partir de dos quarts de nou del vespre la nit número 100 d´ocupació del CAP de L´Arboç.

Creu Roja i l´Ajuntament de l´Arboç impulsen un cop més la campanya de recollida de joguines

8 Desembre 2011

Fins al 30 de desembre Creu Roja i l´Ajuntament impulsen una campanya de recollida de joguines que té com a objectiu garantir joguines durant aquestes festes per a aquells nens i nenes de famílies desfavorides.

I Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya i la creació del Menú Arbocenc, grans novetats de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç 2011

2 Desembre 2011

El proper 9 de desembre arrenca la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç i s´allargarà durant tot el cap de setmana.

ICV reclama la reobertura del CAP de l´Arboç

1 Desembre 2011

El grup parlamentari d´ICV va presentar la passada setmana una proposta de resolució a la comissió de Sanitat per tal que el govern català reobri el servei nocturn d´urgències al CAP de l´Arboç o bé augmenti el servei d´ambulàncies que operen a la comarca i que depenen de l´hospital del Vendrell.

El ple municipal de Banyeres aprova una moció que insta la retirada del LOGIS Penedès amb el suport de CiU i ICV

29 Novembre 2011

La moció va ser presentada pel grup municipal d´Iniciativa per Catalunya Verds, i entre d´altres demana que s´aturi l´actual Pla Director del LOGIS, a més de reclamar una planificació territorial pròpia per al territori de l´àmbit funcional Penedès.

Recaptació de Sang a l´Arboç el proper dijous

29 Novembre 2011

Serà dijous 1 de desembre a la Biblioteca Municipal i al llarg de tota la tarda

L´Ajuntament de l´Arboç instal-la nous guals reductors de velocitat a la Plaça Catalunya

24 Novembre 2011

Amb l´objectiu d´evitar que els vehicles sobrepassin els límits de velocitat establerts i, per tant, de millorar la seguretat i mobilitat dels vianants, l´Ajuntament de l´Arboç col-loca dues noves bandes reductores de velocitat a la Plaça Catalunya. La seva instal-lació respon a una petició veïnal, ja que es tracta d´una zona propera a un parc infantil, la qual es veu afectada per un elevat volum de circulació rodada.

L´Ajuntament de l´Arboç fa un homenatge a Amèlia Guardià pels seus cent anys

24 Novembre 2011

L´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans, acompanyat d´alguns regidors de l´Ajuntament, han volgut retre un petit homenatge l´Amèlia Guardià Andreu en el seu centè aniversari. L´alcalde, que s´ha desplaçat fins al domicili, li ha fet entrega d´un ram de roses i d´un pastís com a regal institucional. A més, en els propers dies, rebrà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya.

L´Institut de l´Arboç celebra la 16a edició de la Setmana de la Ciència

24 Novembre 2011

El Departament de Ciències de l´Institut de l´Arboç ha volgut unir-se a la celebració de l´Any Internacional de la Química (AIQ), exposant en el seu pati central una taula periòdica gegant pròpia (7 m X 3 m) durant els dies de la Setmana de la Ciència (del 18 al 27 de novembre) amb l´objectiu de potenciar l´interès dels estudiants i estudiantes per la ciència i la tecnologia i crear una eina didàctica útil per al professorat i l´alumnat.

El grup Penedès HF posa en marxa un segon node receptor

22 Novembre 2011

Des del passat dia 19 de novembre ja es pot accedir a l´ús d´un nou receptor de ràdio instal.lat a Castellet i la Gornal i compartit a través del portal d´internet de receptors remots més important del món, www.globaltuners.com, que compta diàriament amb milers d´usuaris.

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat