banner est whatsapp
  • Vosté es troba en
  • »
  • Inici
  • »
  • Darreres noticies
Darreres noticies

L´Alcalde es reunirà amb els propietaris dels bars afectats per la pujada de la taxa d´ocupació de la via pública

8 Març 2012

L´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans, es reunirà el proper dissabte, 10 de març, amb els propietaris dels bars de l´Arboç que tenen terrassa i que s´han vist afectats per la pujada de la taxa d´ocupació de la via pública. La reunió pretén calmar els ànims i explicar punt per punt els canvis en l´ordenança.

260 alumnes d´escoles del Baix Penedès visiten el Museu de Punta al Coixí

7 Març 2012

Durant els mesos de març i abril, un total de 260 alumnes de 2n d´ESO procedents de Centres d´Educació Infantil i Primària de tota la comarca del Baix Penedès, visitaran l´Escola de Puntaires i el Museu de Puntes al Coixí de l´Arboç

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa un servei d´assessorament jurídic gratuït pels seus ciutadans

7 Març 2012

L´Ajuntament de l´Arboç i el despatx d´advocats Lozano&Quilón signen un conveni que permetrà als ciutadans del municipi gaudir d´assessorament legal gratuït. El servei entrarà en vigor des del 7 de març. Per demanar cita cal apropar-se al consistori o trucar al telèfon 977 670 083.

Els propers divendres 9 i dissabte 10 de març se celebra la XI edició d´Una Poma per la Vida

6 Març 2012

El supermercat Condis de l´Arboç vendrà pomes en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Extraordinari concert de la Coral Ressò

6 Març 2012

El passat diumenge 4 de març de 2012, la Coral Ressò de l´Arboç va oferir un concert al monestir de Montserrat desprès de la Salve.

La Coral Ressò de l´Arboç cantarà a Montserrat

1 Març 2012

El proper diumenge 4 de març, la Coral Ressò de l´Arboç oferirà un concert al Monestir de Montserrat desprès de la Salve.

La Plataforma Ciutadana contra el tancament del CAP nocturn de l´Arboç organitza una jornada reivindicativa amb motiu del mig any d´´ocupació

29 Febrer 2012

Amb motiu del mig any d´ocupació nocturna del CAP de L´Arboç, la Plataforma Ciutadana ha organitzat un seguit d´actes pel proper dissabte dia 3 de març, a la Plaça Catalunya de L´Arboç.

Els Minyons celebren l´assemblea ordinària de 2012

29 Febrer 2012

El passat dissabte, dia 25 de febrer, es va celebrar l´assemblea ordinària de l´any 2012 dels Minyons de l´Arboç a l´auditori de la Casa de Cultura de la Vila.

L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb tallers, xerrades i exposicions durant tres dies

2 Març 2012

El 5, 7 i 8 de març, l´Arboç celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els actes han estat organitzats per la Regidoria de Serveis Socials i Família de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, i contemplen tallers, xerrades i exposicions. Per participar, cal inscriure´s a la Casa de Cultura.

Jornada de portes obertes a l´Escola Sant Julià de l´Arboç

28 Febrer 2012

EL proper dijous 1 de març, el Ceip Sant Julià de l´Arboç farà una jornada de portes obertes per donar a conèixer l´escola, els serveis que ofereix, i el projecte educatiu de centre.

Les puntes arbocenques participen en l´exposició de la VIII Biennal de Gènova

24 Febrer 2012

La VIII Biennal de Gènova, que cada any dedica una exposició a un tema o país, va escollir enguany convidar l´Associació Catalana de Puntaires (ACP) i exposar la punta al coixí catalana. Entre la delegació, es trobava una representació de puntaires arbocenques, que van poder fer demostracions in situ de la punta arbocenca.

L´Arboç s´omple de goig per Carnaval

22 Febrer 2012

El passat diumenge, 29 grups, entre carrosses i comparses, van desfilar pels carrers de l´Arboç.

Minyons

21 Febrer 2012

El proper dissabte, dia 25 de febrer, se celebrarà a l´Auditori de la Casa de Cultura de l´Arboç, l´Assemblea General Ordinària dels Minyons de l´Arboç corresponent a l´any 2012.

La Plataforma Ciutadana contra el tancament del CAP nocturn de l´Arboç continua amb les protestes

16 Febrer 2012

El passat dimecres 14 de febrer, la Plataforma Ciutadana contra el Tancament nocturn del CAP de L´Arboç seguint el conjunt de protestes, mobilitzacions i ocupacions a tot Catalunya organitzades contra l´aprovació dels pressupostos de la Generalitat, va organitzar una cassolada davant del centre d´atenció primària de la vila.

L´Arboç comptarà amb una Agent Cívica per promoure el creixement sostenible i respectuós al Barri Antic

16 Febrer 2012

L´Ajuntament de l´Arboç, des de la Regidoria de Serveis Socials, ha posat a l´abast de la ciutadania una Agent Cívica encarregada de promoure el civisme al Barri Antic. Estarà dilluns, dimecres i divendres a la Casa de Cultura, entre les 10 i les 12 hores.

La Policia Local de l´Arboç deté dues persones que, presumptament, es trobaven sostraient cable elèctric de la central del Polígon del Foix

16 Febrer 2012

La Policia Local de L´Arboç ha efectuat la detenció de dues persones que, presumptament, haurien provat de sostreure cable de coure de la central elèctrica del Polígon Industrial del Foix.

Xeca Chuecos es proclama campiona d´Espanya de tir en sala

14 Febrer 2012

La competició va tenir lloc a Les Franqueses del Vallès el passat cap de setmana

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat