banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç informa sobre la vaga en el servei de recollida de brossa i neteja viària

L'Arboç, 10/10/2024 12:36:24

Des d´avui dijous 10 d´octubre, la vaga afecta els serveis de recollida de brossa i neteja al municipi i a altres poblacions de la comarca


L'Ajuntament de l'Arboç informa que, a causa d'un conflicte entre els treballadors i l'empresa PreZero, responsable del servei de recollida de brossa i neteja viària, s'ha convocat una vaga que entra en vigor avui, 10 d'octubre. Aquesta situació impactarà els serveis de recollida i neteja al municipi, així com en altres poblacions de la comarca.

Durant la vigència de la vaga, la neteja viària es realitzarà dues vegades per setmana, els dimarts i divendres. En referència a la recollida porta a porta, la fracció orgànica es continuarà recollint tres vegades per setmana, els dilluns, dimecres i dissabte. La resta de fraccions tindran un servei de recollida reduït al 50%, i es recomana als ciutadans consultar el calendari adjunt per conèixer els dies concrets de recollida.

L'Ajuntament de l'Arboç informa que manté un contacte constant tant amb els treballadors com amb l'empresa PreZero. A més, es demana a la ciutadania paciència i responsabilitat durant aquest període de vaga, així com el respecte al calendari de recollida establert.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat