banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc ret homenatge al director Xavier Canals per celebrar els seus 25 anys de trajectòria a l´entitat

L'Arboç, 10/10/2024 09:51:03

L´homenatge va tenir lloc el passat dissabte 28 de setembre, i va reconèixer la dedicació incansable del director sitgetà amb una emotiva sorpresa al final de l´assaig general de l´obra "El pobre viudo". Xavier Canals, amb més de vint muntatges a les seves espatlles, és un referent clau en el teatre amateur


L'Elenc Artístic Arbocenc va organitzar un homenatge sorpresa per commemorar els 25 anys de col·laboració del director teatral Xavier Canals Pedrol amb l'entitat. L'acte es va celebrar el passat dissabte 28 de setembre, en finalitzar l'assaig general de la comèdia vodevil "El pobre viudo", que està previst estrenar abans de final d'any. En mig de la sorpresa del director, el pati de butaques de El Centre es va anar omplint de persones vinculades al teatre de l'Arboç i de Sitges durant aquests anys, que van retre un càlid reconeixement a la seva trajectòria.

L'homenatge va incloure un repàs audiovisual dels més de vint muntatges que Canals ha dirigit per a l'elenc arbocenc, destacant els premis aconseguits en diversos concursos teatrals i la seva implicació en els actes del centenari de l'entitat. També es va recordar la seva obtenció de la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements a la seva tasca dins el món teatral.

Xavier Canals Pedrol compta amb una trajectòria impressionant en el món del teatre amateur. Des de petit, ha participat com a actor, director i dramaturg, i el 2015 va rebre un reconeixement institucional per part de l'Ajuntament de Sitges pels seus 50 anys de dedicació. Durant l'acte, Canals es va mostrar visiblement emocionat i va agrair el suport i l'estima de l'Elenc Artístic Arbocenc, posant punt final a una celebració plena de records i aplaudiments.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat