banner est whatsapp

Torna el ´Pati Jove´ a l´Institut de l´Arboç amb una nova proposta educativa

L'Arboç, 09/10/2024 19:40:11

La iniciativa, centrada en l´educació social i emocional, busca fomentar la convivència, el respecte a la diversitat i la prevenció de l´assetjament escolar entre els joves


El projecte "Pati Jove" reprèn les seves activitats a l'Institut de l'Arboç, presentant una oferta renovada dirigida als estudiants durant els esbarjos. Aquesta nova edició se centra en el desenvolupament d'habilitats socials i emocionals amb l'objectiu de crear un espai de convivència que promogui la consciència crítica entre els adolescents.

Entre les activitats programades a l'Institut de l'Arboç, destaquen:
9 d'octubre: Benvinguda dels Espais Joves
11 de novembre: Per què és una red flag?
17 de desembre: Els nostres drets

Mitjançant dinàmiques participatives, el programa treballa aspectes com la detecció de conductes inapropiades, el respecte a la diversitat, la prevenció de l'assetjament escolar, i la sensibilització sobre drets i responsabilitats ciutadanes. A més, es busca apoderar els joves amb eines per afrontar problemàtiques com la violència de gènere, el ciberassetjament i el consum responsable de tecnologia, contribuint a un entorn educatiu més inclusiu i segur.

Amb aquesta iniciativa, es reforça el compromís de l'Institut de l'Arboç amb l'educació integral dels estudiants i la promoció de valors que fomentin una convivència positiva i respectuosa dins de la comunitat escolar.

A més de l'Institut de l'Arboç, participen SIS Adolescents, el Consell Comarcal del Baix Penedès, i la iniciativa Jove Baix Penedès, sumant esforços per promoure el benestar social i educatiu dels joves a la comarca. Amb aquesta col·laboració, es reforça el compromís amb una educació integral basada en valors de convivència, respecte i inclusió.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç - Xavier Llaó

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat