banner est whatsapp

Accident a l´AP-7 entre l´Arboç i Banyeres amb un ferit

L'Arboç, 30/09/2024 18:13:14

Dos camions han col·lidit després que un d´ells perdés el control en intentar avançar pel tercer carril. Els serveis d´emergència han intervingut durant hores


A primera hora de la tarda d'avui dilluns, 30 de setembre, s'ha produït un accident de trànsit a l'autopista AP-7, en direcció nord, a l'altura dels municipis de Banyeres del Penedès i l'Arboç. L'incident ha tingut lloc al punt quilomètric 207,5, a prop de l'estació de servei del Penedès, i ha involucrat dos camions. A conseqüència de l'accident, dos carrils han quedat tallats durant hores, provocant importants retencions de trànsit.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, un dels vehicles pesants ha perdut el control mentre realitzava una maniobra d'avançament pel tercer carril, impactant contra la mitjana que separa els dos sentits de la circulació. Les autoritats han confirmat que un dels conductors ha resultat ferit. Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat han treballat durant la tarda per garantir la seguretat a la zona i retirar els vehicles implicats. Tot i que l'embús va arribar a causar cues de fins a 5 quilòmetres, a hores d'ara, la circulació ha tornat a la normalitat.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat