banner est whatsapp

Obertes les inscripcions a l´Escola de Música Tradicional del Penedès a l´Arboç

L'Arboç, 23/09/2024 14:19:01

Ofereix formació per a tots els públics i nivells. Inscripcions obertes fins al 6 d´octubre


Ja estan obertes les inscripcions per al nou curs de l'Escola de Música Tradicional del Penedès a l'Arboç, una oportunitat per a totes aquelles persones que volen iniciar-se o perfeccionar la seva tècnica en instruments tradicionals com ara la gralla, el flabiol, el tamborí, el sac de gemecs i l'acordió diatònic, així com les activitats addicionals que ofereix l'escola, com audicions i concerts.. L'Escola està oberta a totes les edats, des dels més petits fins als adults, i ofereix una àmplia varietat de classes en instruments que formen part del patrimoni musical local.

Amb grups reduïts, l'escola assegura que cada alumne pugui rebre l'atenció necessària i adaptar l'aprenentatge al seu ritme. Els estudiants tindran l'oportunitat de submergir-se en la tradició musical, tot compartint moments únics amb altres amants de la música.

Les inscripcions estan obertes fins al 6 d'octubre i es poden formalitzar a través del web www.auladesons.cat
Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic auladesons@auladesons.cat

#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc #escolademúsica #auladesons #músicatradicional

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat