banner est whatsapp

L´Arboç acollirà l´11a Enramada del 25 al 27 d´octubre

L'Arboç, 20/09/2024 13:36:14

Una oferta que combinarà els productes i la gastronomia local amb la passió pels jocs electrònics en la segona edició del Saló Retro


Foto: La coca enramada és un producte típic del Penedès (Font: Aj. Arboç)

L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que els propers 25, 26 i 27 d'octubre se celebrarà l'11a edició de la Mostra Enogastronòmica de l'Enramada. Aquest esdeveniment, que destaca per la seva vinculació amb la tradicional coca enramada del Penedès, tindrà lloc a l'exterior del Poliesportiu Municipal i en un tram de l'avinguda Via Augusta.

Per quart any consecutiu, l'esdeveniment es desenvoluparà en un entorn ampli i ben condicionat, que garantirà la comoditat dels assistents. Els visitants podran gaudir d'una àmplia gamma de propostes enogastronòmiques, amb productors i elaboradors de proximitat que presentaran els seus millors vins i caves.

A més, l'interior del Poliesportiu acollirà la segona edició del Saló Retro, un espai dedicat al món del hobby i els jocs electrònics. Aquest saló, que s'emmarcarà en el mateix cap de setmana que l'Enramada, està dissenyat per a petits i grans aficionats, oferint una experiència única per a tots els visitants.

Durant aquests tres dies, la zona del poliesportiu municipal de l'Arboç es convertirà en un pol d'atracció per a famílies del Penedès i turistes de diverses localitats. Amb la combinació d'ambdós esdeveniments, tant l'Enramada com el Saló Retro, es preveu una gran afluència de públic, que podrà gaudir d'una experiència gastronòmica i recreativa inoblidable.

En properes comunicacions es donaran a conèixer més detalls i sorpreses sobre l'11a edició de l'Enramada i la segona edició del Saló Retro.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat