banner est whatsapp

Inici del projecte d´ampliació i remodelació de l´aparcament de l´escola Sant Julià a l´Arboç

L'Arboç, 18/09/2024 12:11:22

Permetrà augmentar les places d´aparcament una gestió més eficient del trànsit en hores punta, i un nou pas per a la sortida segura dels alumnes d´Educació Infantil.


L'Ajuntament de l'Arboç ha posat en marxa un projecte per ampliar i remodelar l'aparcament de l'escola Sant Julià, amb l'objectiu de millorar la funcionalitat i la seguretat a l'entorn del centre escolar. Aquesta iniciativa permetrà augmentar el nombre de places d'estacionament disponibles, responent a la creixent demanda per part de les famílies i facilitant una gestió més eficient del trànsit, especialment en les hores punta d'entrada i sortida dels alumnes.

El projecte inclou, a més, la creació d'un pas específicament destinat a l'evacuació dels infants d'Educació Infantil, amb l'objectiu de garantir una sortida més ordenada i segura per als alumnes i les seves famílies. Aquesta nova mesura proporcionarà una major comoditat i seguretat durant els moments de recollida.

Amb un cost total de 39.913,21 € més IVA, aquesta actuació forma part del programa municipal per millorar la qualitat dels serveis públics de l'Arboç i està alineada amb el compromís del govern local d'avançar cap a la construcció d'una nova escola.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat