banner est whatsapp

El projecte ´Barça Activa´t´ arriba a l´Arboç

L'Arboç, 18/09/2024 09:53:43

És un programa dedicat a fomentar l´empoderament juvenil a través de l´esport, destinat a nois i noies nascuts entre el 2010 i el 2012


L'Ajuntament de l'Arboç, amb el suport de la Fundació Futbol Club Barcelona, el Consell Esportiu del Baix Penedès i la Diputació de Tarragona, impulsen una iniciativa adreçada a potenciar les habilitats dels adolescents mitjançant l'activitat física.

El projecte "Barça activa't", una proposta promoguda per la Fundació del Futbol Club Barcelona i sense cap mena de cost per als participants, persegueix l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats per a infants i joves a través de la pràctica esportiva. Es tracta de preparar els joves per a un futur prometedor dins la seva comunitat, mitjançant un enfocament integral en el qual l'esport es presenta com una eina de cohesió social i educativa. El programa es desenvolupa en tres àmbits: suport a l'estudi, pràctica esportiva seguint els mètodes de la Fundació del FCB i el desenvolupament d'un projecte esportiu.

Un total de 30 joves de l'Arboç, d'edats compreses entre els 12 i 14 anys (nascuts entre 2010 i 2012), podran formar part d'aquest projecte que es durà a terme al Camp de Futbol Municipal de l'Arboç cada dimarts i dijous, de 17 h a 19 h, des de l'1 d'octubre fins al maig del 2025.

Els interessats a participar-hi han de descarregar el formulari de preinscripció mitjançant el codi QR disponible, omplir-lo i enviar-lo a l'adreça de correu electrònic: pij@arbocenc.cat. Alternativament, es poden obtenir i lliurar els formularis al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura.

Aquesta activitat, completament gratuïta, és organitzada per la Fundació del Barça, executada pel Consell Esportiu del Baix Penedès, amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat