banner est whatsapp

Sessions formatives al CAP de l´Arboç: Viu la menopausa amb plenitud i equilibri

L'Arboç, 12/09/2024 18:26:08

Dues sessions el 16 i el 20 de setembre oferiran eines per afrontar aquesta etapa amb consciència, cuidant cos i ment


El CAP de l'Arboç organitza aquest mes de setembre dues sessions formatives adreçades a dones que volen viure la menopausa de manera conscient i equilibrada. Els tallers, d'assistència gratuïta, abordaran aspectes clau com l'exercici, l'alimentació i el benestar emocional durant aquesta etapa.

La primera sessió, titulada "Menopausa conscient", tindrà lloc el proper dilluns 16 de setembre de 2024, d'11:00 a 12:30 h, i estarà conduïda per Glòria Pedret, llevadora de l'Hospital del Vendrell i d'Atenció Primària, i Elisenda Diviu, fisioterapeuta d'Atenció Primària i Comunitària. Es proporcionaran consells pràctics i exercicis per ajudar les participants a afrontar la menopausa de manera activa.

La segona sessió, "Cuida el cos i la ment a través de l'alimentació i el benestar emocional durant el climateri", es durà a terme el divendres 20 de setembre de 2024, d'11:30 a 13:00 h. Aquesta sessió serà dirigida per Anna Rovira, psicòloga referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària, i Judit Companys, dietista-nutricionista i doctora en Biomedicina. Es parlarà de com mantenir un equilibri físic i emocional mitjançant una alimentació adequada i la gestió emocional.

Les sessions es faran a l'aula d'educació sanitària del CAP l'Arboç, situat a la plaça Catalunya, 1, de l'Arboç. Les interessades poden inscriure's al taulell del CAP o als consultoris de l'ABS Baix Penedès Interior.

Aquestes activitats s'emmarquen en el compromís del CAP de l'Arboç i la Xarxa Santa Tecla per promoure la salut i el benestar de les dones en totes les etapes de la vida.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat