banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboį presenta les samarretes de la 8a Cursa i Marxa Solidāria contra el Cāncer

L'Arboç, 10/09/2024 12:18:18

Se celebrarā el diumenge 6 d´octubre. Les inscripcions anticipades inclouen una samarreta especial inspirada en el patrimoni cultural i arquitectōnic de la vila


Les inscripcions ja estan obertes a través de la plataforma www.athleticevents.net

L'Arboç ja ho té tot a punt per a la 8a edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, que se celebrarà el diumenge 6 d'octubre de 2024. Enguany, les samarretes oficials de la prova estan inspirades en el seguici popular de la Festa Major, oferint un reconeixement al ric patrimoni cultural arbocenc. A més, el disseny també incorpora elements de l'arquitectura modernista de la vila, concretament dels edificis catalogats per on transcorre el circuit.

Les persones que s'inscriguin abans d'aquest proper diumenge 15 de setembre podran obtenir una samarreta tècnica amb aquest disseny especial. A partir del 16 de setembre, la inscripció donarà dret a una samarreta tècnica estàndard.

La cursa, amb un recorregut de 5 km, també inclourà curses infantils per als més petits. La Regidoria d'Esdeveniments Esportius anima tothom a participar-hi i gaudir d'una jornada esportiva solidària.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat