banner est whatsapp

Diada del Local dels Minyons de l´Arboç aquest diumenge 15 de setembre

L'Arboç, 10/09/2024 09:57:30

Els Castellers del Foix i els Xiquets de Torredembarra, colles convidades a l´actuació que tindrà lloc al pati de Can Freixas, a les 12 del migdia


El pròxim diumenge, 15 de setembre, els Minyons de l'Arboç celebraran la seva tradicional Diada del Local al pati de Can Freixas, situat al carrer de l'Hospital, número 13. L'actuació començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la participació dels Castellers del Foix de Cubelles i els Xiquets de Torredembarra com a colles convidades.

Aquesta jornada, de caràcter familiar i proper, reunirà colles de nivell similar amb l'objectiu de compartir una diada en un ambient distès i festiu.

Tot i ser una actuació de format més modest, la Diada del Local és una oportunitat per gaudir d'un matí casteller en un entorn acollidor com és el pati del local dels Minyons de l'Arboç. Les colles participants, amb voluntat de continuar creixent i millorant, faran una bona mostra del treball constant que requereix l'activitat castellera.

L'organització anima els veïns i aficionats a assistir a l'actuació i gaudir d'una jornada de castells, que, malgrat no tenir l'ambició de grans diades, forma part del calendari casteller local i ajuda a mantenir viva aquesta tradició.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat