banner est whatsapp

Celebració de la Diada nacional de Catalunya a l´Arboç amb una ballada de sardanes

L'Arboç, 09/09/2024 13:47:04

Aquest dimecres 11 de setembre a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, a càrrec de la Cobla Cossetània


L'Ajuntament de l'Arboç, a través de la Regidoria de Cultura i Festes, convida tots els arbocencs i arbocenques a participar en la celebració de la Diada nacional de Catalunya, que tindrà lloc el dimecres 11 de setembre. Un dels moments més esperats serà la ballada de sardanes, que es farà a la plaça de la Vila a partir de les 12 del migdia, amb l'acompanyament musical de la reconeguda Cobla Cossetània.

La Cobla Cossetània, una formació musical de Tarragona, és coneguda per la seva participació en concerts, cercaviles i altres esdeveniments de música tradicional catalana. Amb una dilatada trajectòria, han actuat en diversos escenaris de tot Catalunya, interpretant sardanes i altres peces emblemàtiques del patrimoni musical català​.

Aquesta jornada festiva a l'Arboç ofereix una oportunitat única per gaudir de la tradició sardanista en un entorn cèntric i obert, afavorint la participació ciutadana. La sardana, reconeguda com a dansa nacional de Catalunya, és un símbol d'unitat i identitat cultural, i l'Ajuntament anima tothom a assistir-hi per celebrar la Diada plegats en aquest acte.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat