banner est whatsapp

L´Arboç recupera el Sopar de la Fam a benefici de Mans Unides per a un projecte de desenvolupament a l´Índia

L'Arboç, 06/09/2024 13:53:43

L´esdeveniment solidari per a recaptar fons tindrà lloc el dissabte 21 de setembre a les 9 de la nit, a la Sala Polivalent Municipal


El dissabte 21 de setembre a les 9 de la nit, la Parròquia Sant Julià de l'Arboç, amb el suport de l'Ajuntament de l'Arboç i la col·laboració de Salses Fruits, organitzarà per primera vegada des de l'inici de la pandèmia el tradicional "Sopar de la Fam", un esdeveniment benèfic a benefici de l'ONG Mans Unides. Aquesta iniciativa solidària tindrà lloc a la Sala Polivalent amb l'objectiu de contribuir a la lluita contra la desigualtat i la pobresa que pateixen moltes comunitats del Sud Global.

El donatiu solidari per assistir al sopar serà de 12 €, amb una tarifa reduïda de 6 € per als menors de 10 anys. Els beneficis obtinguts es destinaran al projecte de desenvolupament de Mans Unides per a la millora de les condicions de vida de la població rural de 20 llogarets a Gosaba Basant, a l'Índia.

Per a la compra de tiquets, les persones interessades es poden dirigir a la Papereria Montserrat, la Casa de Cultura o la Feliça (Càritas), o bé trucar al telèfon 682 154 154. També hi ha disponible l'opció de col·laborar amb una "taula zero" fent un ingrés solidari a través de Bizum, al número 639 052 773, indicant el concepte "sopar fam l'Arboç".

Després del sopar, els assistents podran gaudir d'un concert de castanyoles a càrrec de l'Albert López, de la Riera de Gaià, seguit d'una rifa de productes locals.

Aquest Sopar de la Fam és una oportunitat per unir la comunitat de l'Arboç al voltant d'una causa solidària, contribuint a millorar la vida de persones que pateixen les conseqüències de la fam i la pobresa. L'organització anima a tots els veïns a participar-hi i fer d'aquesta trobada un èxit de solidaritat i compromís.

Per a més informació:
Contacte:
Parròquia de l'Arboç
Telèfon: 682 154 154

+ informació sobre el projecte; https://www.mansunides.org/projecte/millora-les-condicions-vida-poblacio-rural-20-llogarets-gosaba-i-basant-india

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat