banner est whatsapp

Històrica diada castellera de la Festa Major de l´Arboç amb construccions de gamma extra

L'Arboç, 29/08/2024 10:17:43

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3 de 10 amb folre i manilles, la Jove de Tarragona completa el 3 de 9 amb folre i el pilar de 8, mentre la Colla Vella de Valls descarrega el 3 de 9, carrega el 2d8 sense folre i completa el pilar de 7 amb folre


La Diada va ser retransmesa en directe per Ràdio l'Arboç.

Aquest passat diumenge 25 d'agost, la Diada Castellera de la Festa Major de l'Arboç 2024 va esdevenir un autèntic espectacle casteller, amb actuacions de gamma extra que van omplir la plaça de la Vila moments inoblidables. Les colles tarragonines van ser protagonistes destacats, però els Minyons de l'Arboç també van brillar amb llum pròpia, recuperant la confiança en les seves construccions.

Els Minyons de l'Arboç van encarar la jornada amb molta determinació i van assolir la seva millor actuació de la temporada, descarregant un sòlid 3 de 7, un castell que no assolien des de feia sis anys. Aquesta fita representa un gran pas endavant per a la colla local, que va celebrar amb entusiasme la recuperació del seu nivell en aquesta diada tan especial. Els Minyons també van fer el 250è pilar de 5,

Per la seva banda, les colles convidades van desplegar un repertori de gamma extra que va captivar el públic. Els Verds van descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles, un dels castells més complexos del panorama casteller, i van aixecar també el pilar de 8 amb folre i manilles. A més, van completar també el 4 de 9 amb folre i agulla, el 5 de 9 amb folre i el pilar de 8, demostrant una vegada més el seu poderós estat de forma pocs dies abans de Sant Fèlix.

La Colla Jove de Tarragona no es va quedar enrere, aconseguint descarregar el 3 de 9 amb folre, el 2 de 8 amb folre, el 4 de 8 amb agulla, i, finalment, el pilar de 8 amb folre i manilles.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va completar el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el pilar de 7 amb folre, tot i que no van poder descarregar completament el 2 de 8 sense folre, que va quedar només carregat.

La diada a l'Arboç ha estat un preludi excepcional per a les grans cites castelleres que s'acosten, però sobretot, ha estat una jornada memorable per als Minyons de l'Arboç, que han demostrat el seu compromís i capacitat per continuar creixent en el món casteller.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat