banner est whatsapp

Els Minyons, el Ball de Bastons i els Gegants i Nans de l´Arboç difonen la cultura popular al Càmping Playa Barà

L'Arboç, 29/07/2024 13:55:49

Actuació destacada a la Festa Catalana amb cercavila i exhibició de castells


El passat 19 de juliol, els Minyons de l'Arboç van participar en la Festa Catalana del Càmping Park Playa Barà de Roda de Berà, acompanyats pel Ball de Bastons i els Gegants i Nans de l'Arboç. Aquesta sortida, que ja s'ha convertit en una tradició estiuenca, va permetre apropar la cultura popular catalana als turistes que gaudien de les instal·lacions.

L'esdeveniment, que s'estén durant gairebé tres hores, va començar a les 9 del vespre a la platja, amb dos pilars de quatre, seguit d'una cercavila fins a l'amfiteatre del càmping. Durant la cercavila, els Minyons van aixecar dos pilars més i dues construccions de cinc, un tres i un quatre.

Un cop arribats a l'amfiteatre, l'actuació va continuar amb un quatre de sis (després d'un primer intent desmuntat), un tres de sis i un pilar per sota. La jornada va concloure amb dos pilars de quatre, finalitzant així una actuació que va servir també com a assaig per a la pròxima actuació a Sant Vicenç dels Horts.

Aquesta iniciativa, organitzada pel Càmping Park Playa Barà amb la col·laboració de les entitats arbocenques, ha estat un èxit un any més, demostrant el compromís dels Minyons de l'Arboç en la difusió de la cultura i tradicions catalanes.

Cercavila: P4, P4, P4, P4
Amfiteatre: 4d6(id), 4d6, Pd4ps, 3d6, Pd4, Pd4

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat