banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç actuen a la diada de Festa Major de Sant Vicenç dels Horts

L'Arboç, 29/07/2024 13:00:17

Els arbocencs van oferir una actuació sòlida i prometedora, tot i les baixes de darrera hora


Fotos: Cinc de sis i tercer pilar de cinc de la temporada dels Minyons de l'Arboç. Autor: Eduard Kemperman

La tarda del passat diumenge 21 de juliol, els Minyons de l'Arboç van participar en la Festa Major de Sant Vicenç dels Horts, compartint plaça amb els seus apadrinats, els Carallots (Castellers de Sant Vicenç dels Horts) i els Castellers de Caldes de Montbui. Malgrat les quatre baixes de darrera hora que van impedir portar a plaça el quatre de set previst, els Minyons van demostrar la seva força i determinació amb una actuació impecable.

La jornada va començar amb un quatre de sis que va sortir clavat, reflectint la feina constant de la colla per recuperar el setè sostre. Aquest èxit inicial va motivar els Minyons, que a la segona ronda van oferir un esplèndid tres amb l'agulla. La moral elevada va permetre a la tècnica decantar-se per un castell de gamma alta de sis, el cinc de sis, que va ser muntat i desmuntat amb gran destresa.

Per culminar l'actuació, els Minyons van aixecar el tercer pilar de cinc de la temporada, una fita que no aconseguien des de 2015 i que promet ser superada aquest any amb nous èxits. L'actuació es va tancar amb un pilar de quatre conjunt amb les altres colles participants, celebrant una diada vespertina de diumenge amb molt bones vibracions per a tots.

La colla amfitriona, els Carallots, també va tenir una diada reeixida, destacant amb la torre, el cinc, el quatre amb l'agulla i el pilar de cinc, reafirmant-se com una colla de prestigi dins el món casteller. Els Castellers de Caldes de Montbui van completar una actuació notable amb diversos castells i pilars.

Castellers de Sant Vicenç dels Horts: Pd4, 5d6, 4d6p, 2d6, Pd5, Pd4
Castellers de Caldes de Montbui: Pd4(dol), 2Pd4, 3d7, 4d6p, 4d6, Pd5, 2Pd4
Minyons de l'Arboç: Pd4, 4d6, 3d6p, 5d6, Pd5, Pd4

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat