banner est whatsapp

L´Arboç instal·larà una pantalla gegant per a la final de l´Eurocopa entre Espanya i Anglaterra

L'Arboç, 12/07/2024 14:01:08

L´esdeveniment se celebrarà a la Sala Polivalent, i disposarà de servei de bar i festa posterior amb DJ Jordy Ribé


Aquest diumenge, els veïns i veïnes de l'Arboç tindran l'oportunitat de gaudir d'un esdeveniment especial amb la instal·lació d'una pantalla gegant a la Sala Polivalent per seguir en directe la final de l'Eurocopa 2024 entre les seleccions d'Espanya i Anglaterra. L'Ajuntament de l'Arboç convida a tots els ciutadans a unir-se a aquesta celebració esportiva i viure el partit amb amics i família sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi.

L'esdeveniment, que començarà a les 7 de la tarda, disposarà de servei de bar per tal que els assistents puguin gaudir de begudes i refrigeris mentre segueixen el partit. A més, en finalitzar el matx, i en cas de victòria, la festa continuarà amb una sessió de DJ a càrrec de Jordy Ribé, que amenitzarà la vetllada amb música i animació.

L'Eurocopa 2024 ha estat un torneig d'emocions per a la selecció espanyola. Després d'un camí ple de reptes, l'equip ha arribat a la final amb un seguit de partits intensos i emocionants. Espanya ha superat rivals de gran nivell, demostrant una vegada més la seva capacitat de competència en l'escenari europeu. Aquesta final contra Anglaterra promet ser un duel apassionant, ja que ambdues seleccions han mostrat un alt nivell de joc durant tot el torneig.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat