banner est whatsapp

Així serà el CAP de l´Arboç després de les obres d´ampliació

L'Arboç, 11/07/2024 10:01:33

El nou edifici s´està construint en un solar cedit per l´Ajuntament i suposa una inversió aproximada de 5,9 milions euros entre obra i equipament, finançat per la Generalitat


Ja han començat les obres d'ampliació del Centre d'Atenció Primària (CAP) de l'Arboç, un projecte llargament reivindicat per la Corporació Municipal i que es preveu finalitzar durant l'any 2025.

El nou CAP de l'Arboç, ubicat a l'Avinguda Rei Pere I, 13, just al costat de l'actual edifici, disposarà de 27 consultes dedicades a una àmplia varietat de serveis. Aquests inclouen atenció per a visites programades, espontànies i d'urgències, rehabilitació, salut sexual i reproductiva, pediatria, odontologia, salut mental i atenció comunitària. La inversió total del projecte és d'aproximadament 5,9 milions d'euros, dels quals 3,8 milions es destinaran a l'execució de l'obra i els 1,8 milions restants a l'equipament.

Amb la posada en funcionament prevista per a l'any 2025, s'ampliarà la cartera de serveis per incloure nutricionistes, psicòlegs, fisioterapeutes i higienistes dentals, a més de l'augment de la plantilla d'infermeria, tècnics i administratius.

L'ampliació del nou equipament sumarà 1.350 m² addicionals a la superfície actual, aconseguint un total de 2.000 m², tot mantenint l'estructura externa per ampliar i reformar la part interior.

El CAP de l'Arboç, que va entrar en funcionament l'any 1998 i és gestionat per la Xarxa Santa Tecla, és el centre de referència de la població de l'Àrea Bàsica de Salut del Penedès Interior. Aquesta àrea inclou els municipis de l'Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès, el Pla de Manlleu i Sant Jaume dels Domenys. Des de la seva posada en funcionament, la població assignada ha anat augmentant fins a arribar a les 16.034 persones actualment.

Font: Redacció

[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat