banner est whatsapp

Incendi en una nau d´aparcaments a l´Arboç

L'Arboç, 10/07/2024 09:39:23

A l´interior hi havia sis vehicles, dos dels quals han quedat afectats per les flames, mentre que els altres quatre no han patit danys. S´investiguen les causes.


Foto: L'Incendi uns minuts abans de l'arribada del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya

Aquest matí de dimecres 10 de juliol un incendi ha afectat una nau d'aparcament situada al carrer Pau Sicart 14. L'avís s'ha rebut a les 7:58, i gràcies a la ràpida intervenció dels serveis d'emergència, no s'han hagut de lamentar víctimes.

Aquest matí, a les 7:58, s'ha declarat un incendi en una nau utilitzada com a aparcament al carrer Pau Sicart 14 de l'Arboç. A l'interior de la nau hi havia sis vehicles, dos dels quals han quedat afectats per les flames, mentre que els altres quatre no han patit danys.

Cinc dotacions de bombers han acudit ràpidament al lloc dels fets, així com una dotació dels Mossos d'Esquadra i una de la Policia Local de l'Arboç, per controlar la situació i garantir la seguretat dels residents a la zona. Gràcies a la seva ràpida resposta i eficàcia, l'incendi ha estat controlat sense que s'hagin produït danys personals.

Encara es desconeixen les causes que han originat l'incendi, i s'està duent a terme una investigació per determinar les circumstàncies exactes dels fets. La zona ha estat acordonada i els tècnics estan avaluant l'estat de la nau i dels vehicles afectats. Els residents propers poden reprendre les seves activitats amb normalitat, mentre es manté la vigilància per part de les autoritats competents.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat