banner est whatsapp

L´arbocenca Judith Cano es proclama bicampiona d´Espanya de Gimnàstica Aeròbica i anirà al mundial amb la selecció

L'Arboç, 08/07/2024 12:45:23

Ha guanyat dues medalles d´or en les categories de trio i aerodance, i ha estat convocada per la selecció per competir a Itàlia


La gimnasta arbocenca Judith Cano Jansà ha destacat recentment en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Aeròbica, proclamant-se bicampiona en les modalitats de trio i aerodance de la categoria sènior. A més d'aquest impressionant èxit, Cano Jansà ha obtingut una meritòria quarta posició en la competició individual.

Aquestes fites esportives no han passat desapercebudes, i com a resultat, Judith Cano ha estat convocada per formar part de la selecció espanyola de gimnàstica aeròbica. Competirà en el pròxim Campionat Mundial, que se celebrarà a Pesaro, Itàlia, a finals de setembre. Aquesta convocatòria representa un reconeixement al seu talent i esforç continuat, així com una oportunitat per demostrar el seu potencial en un escenari internacional.

La gimnàstica aeròbica és una disciplina que combina elements de la gimnàstica artística amb moviments aeròbics de gran intensitat, requereix força, flexibilitat i una gran capacitat tècnica. Judith Cano Jansà, amb la seva recent actuació, ha demostrat que es troba entre les millors en aquesta disciplina, tant a nivell nacional com internacional.

Els èxits de Cano Jansà també posen en relleu la qualitat de la formació i el suport esportiu que ha rebut, així com el seu compromís i dedicació personal. La seva actuació és una inspiració per a joves esportistes i un motiu d'orgull per a la comunitat arbocenca.

Amb la vista posada en el Mundial de Pesaro, Judith Cano Jansà continua entrenant-se per representar Espanya amb excel·lència. Sens dubte, el seu rendiment al Mundial serà seguit amb gran interès i suport per part dels seus conciutadans i admiradors d'arreu.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat