banner est whatsapp

Torna el ´Teatre a la Fresca´ a l´Arboç després de tres anys d´aturada

L'Arboç, 08/07/2024 10:42:24

El dissabte 20 de juliol al pati del Centre Parroquial


Després de tres anys d'interrupció a causa de la pandèmia, l'Elenc Artístic Arbocenc torna a portar el seu emblemàtic espectacle "Teatre a la Fresca" al pati del Centre Parroquial de l'Arboç. La representació tindrà lloc el dissabte 20 de juliol de 2024, a les 10 de la nit.

El públic podrà gaudir d'una vetllada distreta, alegre i divertida, amb una selecció de les escenes i números més exitosos de la companyia arbocenca. L'espectacle, que tindrà una durada aproximada de 95 minuts, estarà dividit en dues parts: una primera part còmica, satírica i divertida, i una segona part dedicada a fragments d'obres d'Àngel Guimerà, amb motiu de la commemoració aquest 2024 del centenari de la mort de l'escriptor, poeta i dramaturg. Per cloure es representaran alguns números musicals per acabar d'amenitzar la vetllada.

Després de l'espectacle, els assistents podran gaudir del tradicional rom cremat i coca, que es servirà per concloure la nit amb un toc de calidesa i germanor.

Les entrades, que tenen un preu de 10 euros, es poden comprar de forma anticipada a la Papereria Montserrat, situada al carrer de l'Hospital, 20 de l'Arboç, o reservar trucant al telèfon 619742092. Les localitats no són numerades.

L'espectacle és organitzat per l'Elenc Artístic Arbocenc amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç. Aquesta representació marca el retorn d'una tradició cultural molt esperada per la comunitat, oferint una oportunitat única per reconnectar amb l'art i la cultura en un entorn agradable i alhora segur.

No deixeu passar aquesta ocasió de gaudir del millor teatre local en una nit d'estiu. Us esperem al "Teatre a la Fresca" el 20 de juliol!

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat