banner est whatsapp

Aquest dissabte se celebra a l´Arboç la tradicional benedicció de vehicles de Sant Cristòfol

L'Arboç, 05/07/2024 10:25:53

La Parròquia de Sant Julià de l´Arboç organitza aquest acte que comptarà la col·laboració de l´Ajuntament i la Policia Local


Amb motiu de la pròxima festivitat de Sant Cristòfol, patró dels xofers i conductors, la Parròquia de Sant Julià de l'Arboç organitza demà dissabte 6 de juliol a partir de les 7 de la tarda, la tradicional benedicció de tota mena de vehicles: cotxes, motos, tractors, etc. L'acte tindrà lloc a la plaça del Sagrat de l'Església Sant Julià de l'Arboç, la plaça del davant.

La Policia Local de l'Arboç controlarà i donarà pas al trànsit durant els 20 minuts que durarà la benedicció, garantint així la seguretat. Aquesta celebració compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Sant Cristòfol és considerat el patró dels conductors perquè, segons la tradició, va ajudar a travessar un riu a viatgers i pelegrins en llocs perillosos. La seva llegenda més coneguda diu que va portar el Nen Jesús a coll sobre un riu, i per això és venerat com a protector dels viatgers i conductors, demanant la seva intercessió per a un viatge segur.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat