banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç vol pacificar i augmentar la seguretat del tram de l´N-340 al seu pas per la vila

L'Arboç, 04/07/2024 10:25:15

S´estan estudiant diverses mesures conjuntament amb la Policia Local i el cap de Trànsit de la demarcació de Tarragona.


L'Ajuntament de l'Arboç està prenent mesures proactives per millorar la seguretat viària i pacificar el trànsit al tram de l'N-340 que travessa la localitat. En aquest sentit, el consistori està treballant estretament amb la Policia Local i el cap de Trànsit de la demarcació de Tarragona per desenvolupar i implementar solucions efectives.

El passat mes de juny es va celebrar una reunió clau amb la participació del cap de la Policia Local, el cap del Servei de Trànsit de la demarcació de Tarragona i el regidor de Transició Energètica de l'Ajuntament, Adrià Molina. La trobada va tenir com a eix central la seguretat viària d'aquest tram i la discussió de diverses opcions i estratègies per pacificar el trànsit rodat que hi circula.

Malgrat que l'Ajuntament defensa activament el desviament de l'N-340 per fora de la vila, paral·lel a les vies del tren, com la millor solució a llarg termini, es van debatre possibles mesures de pacificació i seguretat per aquest tram mentre no es faci realitat el desviament. Durant la reunió, el cap del Servei de Trànsit va informar sobre una nova línia de subvencions per a millores en la seguretat viària i va proposar la col·laboració amb el Servei Català de Trànsit per implementar plans i projectes municipals de mobilitat.

A més, es van tractar les competències de la regulació municipal dels vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics, per assegurar una integració segura i ordenada en el trànsit local.

El regidor de Transició Energètica, Adrià Molina, va qualificar la reunió com a molt positiva i va expressar l'esperança que aviat es puguin començar a implementar diverses accions per millorar la seguretat viària mentre no es completa el desviament. L'Ajuntament va agrair la visita i la predisposició del cap del Servei de Trànsit de Tarragona per col·laborar en aquesta iniciativa crucial per la vila.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat