banner est whatsapp

Identificats dos sospitosos d´intentar robar vehicles a l´Arboç

L'Arboç, 01/07/2024 10:18:20

La col·laboració ciutadana ha estat clau per la detenció dels individus


La Policia Local de l'Arboç ha identificat i detingut dues persones gràcies a la col·laboració ciutadana, quan intentaven obrir diversos vehicles al municipi. L'incident es va produir el passat 9 de juny, al voltant de les 22:50 hores, en una àrea que abasta des de l'estació de la Renfe fins a la plaça de la Badalota.

Un grup de quinze veïns de l'Arboç va ser decisiu en la retenció dels sospitosos fins a l'arribada de les forces de seguretat. Tot i que els individus no portaven documentació, la Policia Local va procedir a l'escorcoll, trobant objectes que podrien estar relacionats amb diversos robatoris, així com substàncies estupefaents.

Després de la intervenció inicial, es va realitzar una batuda per la zona per assegurar-se que no hi havia vehicles amb desperfectes. Tot i que no es van trobar danys materials immediats, es van iniciar diligències penals contra els sospitosos, que han quedat a disposició judicial del Vendrell.

Aquesta operació subratlla el paper fonamental de la col·laboració ciutadana, demostrant la importància de la participació activa dels veïns en la prevenció i detecció de delictes.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat