banner est whatsapp

L´alcalde de l´Arboç, Joan Sans, assisteix a la celebració del 50è aniversari de Pimec i la 37a edició dels Premis Pimes

L'Arboç, 27/06/2024 11:30:19

Aquests premis distingeixen les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l´any 2023 en diferents àmbits, tant d´empreses com de persones autònomes


📷 Foto: Els alcaldes de Calafell i de l'Arboç, Ramon Ferré i Joan Sans, respectivament, van posar per una fotografia que reflecteix la unió i el suport institucional als empresaris i autònoms del territori.

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, va assistir aquest dimarts 25 de juny a l'acte de celebració al Palau Sant Jordi dels 50 anys de Pimec, la patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. L'acte va comptar amb la presència de nombrosos representants del món empresarial i institucional del país.

Pimec, que actualment disposa de més de 146.000 associats i 325 associacions sectorials, va celebrar el seu 50è aniversari coincidint amb la 37a edició dels Premis Pimes. Aquests premis distingeixen les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l'any 2023 en diferents àmbits, tant d'empreses com de persones autònomes.

Durant la vetllada es van lliurar els Premis Pimes, que reconeixen i premien l'esforç i l'excel·lència en la gestió de les petites i mitjanes empreses catalanes. Aquest any, la cerimònia va tenir un significat especial en coincidir amb el mig segle de vida de la patronal Pimec, un esdeveniment que va ser molt emotiu per a tots els assistents.

Entre les empreses guardonades de la Vegueria del Penedès, destaca RocRoi, una empresa dedicada a l'oci i al turisme fundada el 2021 a Vilanova i la Geltrú. RocRoi va rebre el reconeixement com a empresa mitjana més competitiva, gràcies a la seva diversificació d'activitats i la seva expansió en l'àmbit internacional. El premi va ser recollit pels seus fundadors, els germans Carlos i Lluís Rabaneda.

Entre els altres reconeixements destacats, l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), fundada en 1992 i actualment conformada per 63 empreses associades, va rebre el Reconeixement a l'Activisme Empresarial. ADETCA és reconeguda per la seva iniciativa "Cap butaca buida", que va propiciar un rècord d'audiència teatral. Isabel Vidal, la presidenta, va recollir el guardó en representació de l'associació. Cal recordar que El teatre el Centre Parroquial de l'Arboç va acollir una de les funcions teatrals d'aquesta campanya de "Cap butaca buida", el 16 de març, amb l'obra "12 sense pietat".
 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat