banner est whatsapp

Exitosa celebració de la classe magistral de zumba i ball lineal a l´Arboç

L'Arboç, 20/06/2024 18:38:37

Gairebé un centenar de persones es reuneixen per gaudir d´una energètica matinal a la Sala Polivalent Municipal


El passat diumenge, 16 de juny, la vila de l'Arboç va acollir per primera vegada una classe magistral de zumba i ball lineal organitzada per l'Associació de Dones Arbocenques (ADA) i l'arbocenca Elisabeth Cuevas Hernández. L'esdeveniment, que va tenir lloc a la Sala Polivalent Municipal, va ser un gran èxit, congregant gairebé un centenar de persones que van gaudir d'una matinal plena d'energia i diversió.

La sessió va començar puntualment a les 11 del matí, amb una enèrgica introducció per part d'Elisabeth Cuevas Hernández, qui, juntament amb el seu equip, va oferir una classe dinàmica i motivadora. Els participants, d'edats i nivells diversos, van poder seguir els passos de zumba i ball lineal en un ambient animat i acollidor.

Representants de l'ADA han destacat la gran participació i l'entusiasme dels assistents, i han reafirmat el seu compromís per organitzar més esdeveniments que fomentin la salut i el benestar de la comunitat. L'Ajuntament, per la seva banda, ha manifestat la seva disposició a continuar donant suport a aquest tipus d'iniciatives i ha expressat el seu agraïment a l'ADA i a Elisabeth Cuevas Hernández i el seu equip per aquesta iniciativa tan saludable.

Aquesta activitat ha demostrat ser un gran encert, no només per la seva capacitat d'unir la comunitat, sinó també per promoure un estil de vida actiu i saludable. Des del consistori, desitgen que aquesta sigui la primera de moltes altres sessions en el futur.

Font: Redacció

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat