banner est whatsapp

L´Arboç es Mou! celebra la seva 10a edició amb novetats i un juliol ple d´activitats esportives i saludables

L'Arboç, 20/06/2024 10:00:18

L´horari del matí s´amplia amb activitats per a la gent gran de dilluns a divendres. Les inscripcions efectuades abans del 26 de juny rebran una samarreta de regal


Consulta el programa i el calendari d'activitats fent clic aquí

La desena edició de "L'Arboç es Mou!" arriba amb una oferta consolidada d'activitats esportives i saludables, preparada per la regidoria d'Esdeveniments esportius i Lleure de l'Ajuntament. L'esdeveniment es durà a terme de l'1 al 26 de juliol de 2024 i ofereix novetats significatives, incloent-hi activitats específiques per a la gent gran cada matí de dilluns a divendres. Aquestes activitats inclouen classes de ioga amb Irina Rovira Huguet, taitxí i gimnàstica els divendres.

L'objectiu principal és promoure la pràctica de l'esport i la vida saludable, comptant amb professionals i entitats esportives del municipi. Les inscripcions realitzades fins al 26 de juny rebran una samarreta de regal.

A les tardes, es faran activitats recreatives aquàtiques a la piscina coberta municipal Inacua i tallers d'estiu a la Biblioteca Municipal per a la gent gran. També es duran a terme tallers de benestar emocional els dimarts, enfocats en el control de l'estrès i l'ansietat a través d'exercicis de respiració. A més, es manté el curs d'iniciació al patinatge per a nens i nenes, així com zumba infantil i per a adults amb Elisabeth Cuevas Hernández.

El programa inclou iniciació al pàdel per a infants, bàsquet, futbol, tir amb arc, tallers de receptes saludables amb Laura Julià Sevé, ioga i caminades, entre d'altres. Les activitats es duran a terme en diferents punts del municipi, oferint opcions per a totes les edats.

Cal destacar el vessant solidari de "L'Arboç es Mou!". El preu de la inscripció és de 8 euros per activitat i sessió, destinant tots els ingressos a l'organització de la VIII Cursa contra el Càncer del 6 d'octubre de 2024.

Les inscripcions es poden formalitzar al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura. Per a més informació, contacteu al Punt d'Informació Juvenil, al telèfon 977 67 06 21, 679 474 372 o al correu pij@arbocenc.cat.

L'Arboç es Mou!" és un programa ideat, organitzat i finançat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

Calendari i programa activitats esportives
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat