banner est whatsapp

Concert del Cor Itzi a l´Arboç en homenatge a Montserrat Viñas

L'Arboç, 18/06/2024 12:40:00

El concert "Som Aigua" tindrà lloc aquest divendres 21 de juny a les 8 del vespre, a la Capella dels Dolors


Aquest divendres 21 de juny a les 8 del vespre, la capella dels Dolors de l'Arboç acollirà el concert "Som Aigua" del Cor Itz de Llorenç del Penedès. Aquest esdeveniment estarà dedicat a la memòria de la cantaire Montserrat Viñas, una de les fundadores i durant molts anys presidenta de la Coral Ressò de l'Arboç, que recentment ens ha deixat després de lluitar contra una llarga malaltia. El concert comptarà amb la col·laboració de la Coral Ressò de l'Arboç, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç, la parròquia Sant Julià de l'Arboç i l'Ajuntament de Llorenç del Penedès.

"Som Aigua" és una exploració temàtica de les contradiccions d'aquest element vital. L'aigua, un element quotidià i alhora especial, ens acompanya en moltes facetes de la vida: ens escalfa, ens refresca, ens calma la set i ens tranquil·litza. És símbol de naixement, puresa, renovació i vida. No obstant això, l'aigua també pot ser font de conflicte, pobresa i mort, capaç de prendre la vida en un instant d'incontrolable força. Amb aquest concert, el Cor Itzi pretén oferir la música com a salvavides col·lectiu contra els naufragis latents dels nostres dies.

Dirigit per Roser Esteban, el Cor Itzi comptarà amb Iu Boixader al contrabaix, Lluís Giménez a la guitarra, Jaume Sonet al piano i Magí Capdevila a la percussió.

L'entrada al concert es farà mitjançant el sistema de taquilla inversa, on els assistents decideixen l'import a pagar al final de l'acte, segons la seva satisfacció amb l'espectacle. Aquest mètode permet a tothom assistir al concert i contribuir segons les seves possibilitats.

Aquest concert és una oportunitat per recordar i homenatjar Montserrat Viñas, una figura clau en la història de la Coral Ressó de l'Arboç, alhora que es gaudeix d'una experiència musical única i reflexiva sobre la importància de l'aigua en les nostres vides.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat