banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç descarreguen el 3d6, 2d6 i 4d6a a la Diada del Record 2024

L'Arboç, 18/06/2024 11:03:24

Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels participen en la diada amb destacades construccions com el 3d6a, el 2d6 i el pd5


Foto: Pilars de 4 dels Minyons de l'Arboç Autor: Auví-Vila

Aquest passat dissabte, 15 de juny, la plaça de la Vila de l'Arboç va ser l'escenari de la Diada del Record, un esdeveniment organitzat pels Minyons de l'Arboç en homenatge a totes les persones finades que han format part de la colla al llarg de la seva història. En aquesta emotiva jornada, els Minyons van comptar amb la participació dels Xiquets de Torredembarra i els Castellers de Castelldefels, que van aportar color i germanor a la diada.

L'actuació dels Minyons de l'Arboç va estar marcada per la necessitat de fer moviments imprevistos a causa d'una assistència d'efectius menor a l'habitual, a causa de diverses raons i festes de final de curs. Tot i aquestes dificultats, la colla va aconseguir una actuació aparentment "fàcil" i ràpida, amb construccions destacables, nous debuts i cares noves en alguns pisos.

La feina feta durant els assajos va demostrar la seva efectivitat, ja que amb una menor quantitat de castellers es van poder descarregar castells amb solvència i sense grans ensurts. Les construccions de la torre, el tres i el quatre amb l'agulla es van executar sense problemes, indicant l'objectiu de la colla d'assolir nous reptes i nivells.

Amb les activitats lectives i extraescolars ja finalitzades, els Minyons de l'Arboç poden ara intensificar els assajos de la canalla i el tronc, preparant-se amb energia per als mesos vinents.


Fitxa tècnica de la Diada del Record:

Xiquets de Torredembarra:
3d6
4d6
3d6a(id)
3d6a
p4
p4
(aniv)

Minyons de l'Arboç:
3d6
2d6
4d6a
2p4
p4
p4


Castellers de Castelldefels:
3d6a(id)
3d6a
2d6
4d6
p5
p4

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat