banner est whatsapp

L´Arboç acollirà la festa de celebració del 30è aniversari de Jove Baix Penedès

L'Arboç, 18/06/2024 09:58:26

Se celebrarà al mes d´octubre, amb diverses activitats, un gran sopar i concerts


La vila de l'Arboç ha estat seleccionada com a seu de la festa de celebració del 30è aniversari de Jove Baix Penedès. Aquest esdeveniment, de gran rellevància en la commemoració del 30 aniversari, constarà de diverses activitats, un gran sopar i diversos concerts.

El passat dilluns 10 de juny, es va celebrar la primera reunió de planificació d'aquesta jornada festiva que es preveu celebrar el pròxim mes d'octubre. Aquesta trobada entre el conseller comarcal de joventut, els tècnics comarcals de joventut amb el regidor i tècnics municipals marca l'inici dels preparatius.

L'elecció de l'Arboç per a aquesta celebració destaca el compromís de la vila amb les polítiques de joventut i la seva capacitat per acollir i celebrar esdeveniments. De fet, l'Arboç ha estat seu de diferents commemoracions de Jove Baix Penedès al llarg d'aquests 30 anys. Aquest mes d'octubre la vila tornarà a ser un punt de trobada per a joves de tota la comarca.

Jove Baix Penedès va néixer l'any 1994. Es tractava d'un projecte per treballar les polítiques de joventut en xarxa de tots els municipis del Baix Penedès conjuntament amb l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès. Actualment, en formen part 12 dels 14 municipis de la comarca.

L'Ajuntament de l'Arboç celebra aquesta notícia, reconeixent l'oportunitat de mostrar el seu suport continuat a la joventut i enfortir la cohesió comarcal a través d'aquesta significativa commemoració.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat