banner est whatsapp

Dinàmica de reflexió per a joves de l´Arboç amb Motiu del Dia Internacional de l´Orgull LGBTIQ+

L'Arboç, 12/06/2024 14:16:36

La jornada es proposa com un espai segur i inclusiu on els joves podran expressar-se lliurement i compartir les seves experiències, inquietuds i reflexions sobre la diversitat sexual i de gènere


L'Ajuntament de l'Arboç organitza una dinàmica de reflexió per als i les joves de la vila amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+, que se celebra el divendres 28 de juny. Aquesta activitat tindrà lloc a l'Espai Jove de l'Arboç de Can Freixas, al carrer de l'Hospital 13, i el dia abans, el dijous 27 de juny, i està oberta a tots i totes les joves interessades a participar.

La jornada de reflexió es proposa com un espai segur i inclusiu on els joves podran expressar-se lliurement i compartir les seves experiències, inquietuds i reflexions sobre la diversitat sexual i de gènere. L'objectiu és fomentar el respecte, la tolerància i la comprensió entre els participants, contribuint així a una societat més justa i igualitària.

El Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+ commemora els fets de Stonewall de 1969, quan un grup de persones LGBTIQ+ a Nova York es va rebel·lar contra la persecució policial en un bar gai del barri de Greenwich Village. Aquest esdeveniment va marcar l'inici del moviment modern pels drets LGBTIQ+ i des de llavors, el 28 de juny s'ha convertit en una data simbòlica per a la lluita per la igualtat i els drets humans de les persones LGBTIQ+ arreu del món.

L'Ajuntament de l'Arboç anima als joves a participar en aquesta important iniciativa. La dinàmica de reflexió serà una oportunitat única per aprendre, compartir i créixer en un ambient d'acceptació i respecte.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat