banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç inicia el reforç de vigilància nocturna per augmentar la seguretat a la vila

L'Arboç, 04/06/2024 13:03:00

Aquest servei, que es va posar en marxa la passada nit, compta amb vigilants que estan en constant comunicació amb la Policia Local i Mossos


L'Ajuntament de l'Arboç ha posat en marxa el nou servei de vigilància nocturna amb l'objectiu de reforçar la seguretat al municipi i prevenir actes vandàlics i comportaments incívics.

Aquest servei, que es va iniciar la passada nit, compta amb vigilants que estan en constant comunicació amb la Policia Local i Mossos. Aquesta coordinació permet una resposta ràpida i efectiva davant qualsevol incidència que es pugui produir durant les hores nocturnes, assegurant així la protecció dels espais públics i equipaments municipals.

Aquesta iniciativa sorgeix com a resposta als recents actes de vandalisme detectats a la vila, i té com a finalitat millorar la seguretat i la convivència entre els ciutadans de l'Arboç. Segons fonts municipals, aquest model de vigilància ja ha demostrat ser efectiu en altres municipis, contribuint significativament a la reducció d'actes incívics.

Els vigilants no només es dediquen a la vigilància, sinó que també tenen la responsabilitat de revisar l'estat de la via pública i comunicar qualsevol incidència a l'àrea corresponent per a una ràpida resolució.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat