banner est whatsapp

L´Ajuntament de l’Arboç organitza una xerrada sobre l´educació d´infants amb dèficit d´atenció

L'Arboç, 03/06/2024 20:38:00

La psicòloga Susana Arias oferirà una sessió informativa aquest dimecres 5 de juny a les 5 de la tarda, a l’Auditori Municipal


L'Ajuntament de l'Arboç organitza la xerrada "Educar els infants amb dèficit d'atenció", a càrrec de la reconeguda psicòloga Susana Arias. Tindrà lloc aquest dimecres 5 de juny a les 5 de la tarda, a l'Auditori Municipal, i serà gratuït per a tots els assistents.

Aquesta xerrada s'adreça a famílies, educadors i a totes les persones interessades a comprendre i abordar millor les necessitats dels infants amb dèficit d'atenció. La psicòloga Susana Arias, de "Psicologia, Salut i Benestar Familiar - Guia & Educa", compartirà estratègies pràctiques i consells per a la gestió i el suport efectiu d'aquests infants tant a casa com a l'escola.

L'objectiu de la sessió és proporcionar informació valuosa i eines útils per millorar el desenvolupament educatiu i emocional dels nens amb dèficit d'atenció. La conferència forma part de les iniciatives de l'Ajuntament de l'Arboç per fomentar una educació inclusiva i de qualitat per a tots els infants del municipi.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat