banner est whatsapp

Concert de fi de curs de la Coral Ressò de l´Arboç amb la col·laboració especial del grup Les Ombres

L'Arboç, 30/05/2024 10:17:55

Tindrà lloc aquest diumenge 2 de juny a les 7 de la tarda, al pati del Centre. Es recordarà i homenatjarà els cantaires que ja no són entre nosaltres, amb un especial esment a Montse Viñas, un pilar essencial de la coral.


La Coral Ressò de l'Arboç oferirà el seu tradicional concert de fi de curs, que tindrà lloc el diumenge 2 de juny a les 7 de la tarda hores al pati del Centre. Aquest esdeveniment musical comptarà amb la col·laboració especial del grup "Les Ombres". La coral està dirigida per Argemí Curto i l'acompanyament al piano anirà a càrrec de Daniel Gonzàlez.

En aquest concert, es recordarà i homenatjarà els cantaires que ja no són entre nosaltres, amb un especial esment a Montse Viñas, un pilar essencial de la coral i que ens ha deixat recentment. El concert compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc, la Parròquia de Sant Julià i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç i l'entrada té un preu de 5 euros.

Programa del concert:

El programa inclou "Spirit of God" de James E. Moore Jr., una peça espiritual que busca inspirar i elevar l'ànim dels assistents. Seguirà "Un núvol blanc" de Lluís Llach amb arranjaments de Bernardo Latini, una emotiva cançó catalana que parla de la pau i la serenitat. "Let me wait for you" de Bazil Meade oferirà una tonalitat més moderna i dinàmica. Carly Simon aportarà la seva coneguda "Let the river run", una cançó amb molta energia i optimisme. Henry Mancini serà present amb "Moon river", una clàssica melodia plena de nostàlgia. La bellesa de "Amor particular" de Lluís Llach amb arranjaments de Xavi Cassanyes també serà interpretada, seguida de "Seasons of love" de Jonathan Larson, que celebra els moments de la vida que ens uneixen. "Heal the world" de Michael Jackson amb arranjaments d'Andy Weck portarà un missatge de pau i unitat. "Unto the King" de Geron Davis serà una altra peça espiritual de gran profunditat. La interpretació de "Tell Him (Digues)" de Vonda Shepard aportarà una nota d'intimitat i sinceritat. Finalment, tres clàssics catalans tancaran el concert: "Que tinguem sort" de Lluís Llach, una cançó d'esperança; "L'Empordà" de Sopa de Cabra, una celebració de la terra i les seves arrels; i "Boig per tu" de Sau, una balada d'amor que captiva el cor del públic.

Font: Redacció

Descarregar el programa del concert  (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat