banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç implementa un servei de vigilància nocturna per augmentar la seguretat a la vila

L'Arboç, 28/05/2024 09:55:04

Els vigilants estaran en constant comunicació amb la Policia Local i els Mossos d´Esquadra per tal de donar suport i treballar de manera coordinada


L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat la posada en marxa d'un servei de vigilància nocturna amb l'objectiu d'augmentar la seguretat al municipi després dels recents actes de vandalisme. Aquest nou servei està dissenyat per vetllar per la seguretat en espais públics i equipaments municipals, amb la finalitat de prevenir comportaments incívics i actes vandàlics.

Els vigilants del servei estaran en comunicació permanent amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per tal de donar suport i treballar de manera coordinada. Aquesta col·laboració permetrà una resposta més ràpida i efectiva davant qualsevol incidència que es pugui produir durant les hores nocturnes.

Aquesta iniciativa sorgeix com una resposta directa als incidents de vandalisme detectats en les darreres setmanes, i es pretén amb ella millorar la seguretat i la convivència al municipi. Segons fonts municipals, aquest model de vigilància ja ha estat implementat amb èxit en altres municipis, obtenint bons resultats en la reducció dels actes incívics.

A més de la vigilància, els agents també tindran la responsabilitat de revisar l'estat de la via pública. En cas de detectar qualsevol incidència, aquesta serà comunicada a l'àrea corresponent per a la seva ràpida resolució.

L'Ajuntament de l'Arboç reafirma així el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels seus ciutadans, posant en marxa mesures concretes per garantir una vila més segura i agradable per a tothom.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat