banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç avança en la seva transformació digital amb una seu electrònica renovada

L'Arboç, 27/05/2024 18:25:58

És més fàcil d´utilitzar i està dissenyada per a dispositius mòbils i tauletes intel·ligents


En el marc del seu compromís amb la modernització i la millora dels serveis municipals, l'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat avui la posada en marxa de la seva nova seu electrònica, redefinida per proporcionar una experiència d'usuari més accessible i intuïtiva.

La nova plataforma en línia representa un pas endavant en la facilitació dels tràmits municipals, amb un disseny renovat que prioritza la simplicitat i la funcionalitat. Amb un menú superior reestructurat, els usuaris poden ara accedir als continguts i serveis municipals amb una navegació més àgil i instintiva, fomentant una interacció més eficient i satisfactòria.

Una de les principals millores és la total compatibilitat amb dispositius mòbils i tauletes intel·ligents, adaptant-se a les necessitats dels ciutadans moderns que requereixen la flexibilitat d'accedir als serveis municipals des d'on sigui i quan sigui. Aquesta adaptabilitat assegura que els usuaris puguin gaudir d'una experiència òptima sense importar el dispositiu que utilitzin.

A més, la nova seu incorpora funcionalitats addicionals que enriquiran encara més l'experiència de l'usuari, com la possibilitat d'incorporar anuncis i manuals, facilitant així una comprensió més detallada dels serveis disponibles i dels processos a seguir. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de l'Arboç reafirma el seu compromís amb la innovació i la millora contínua dels serveis municipals, demostrant una vegada més la voluntat de proporcionar als ciutadans les eines necessàries per a una interacció eficaç i satisfactòria amb l'administració local.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat