banner est whatsapp

Didac Porta, campió de la Lliga Catalana 3D en la categoria d´arc tradicional sub-15

L'Arboç, 27/05/2024 12:33:33

El jove té 9 anys i és membre del Club de Tir amb Arc de l´Arboç


El jove de 9 anys Dídac Porta, membre del Club de Tir amb Arc de l'Arboç, s'ha proclamat campió de la lliga catalana de bosc 3D en la categoria d'arc tradicional sub-15. Aquesta temporada, Dídac ha demostrat un talent notable i una constant millora en les seves habilitats dins del món del tir amb arc.

La lliga catalana 3D constava de quatre tirades en diversos emplaçaments, incloent-hi Romanyà de la Selva, Caldes de Montbui, Castellnou de Bages i Montcada i Reixac, essent comptades les tres millors puntuacions. Tot i no poder participar en l'última tirada a causa d'una malaltia, Dídac ha aconseguit mantenir-se en una posició destacada en la classificació final.

A banda de Dídac, altres membres del Club de Tir amb Arc de l'Arboç van participar en aquesta competició. Destaquen Vicenç Carretero, campió en la categoria de longbow sub-21, i Montse Caracena, que va acabar, en cinquè lloc, en arc nu sènior femení. Josep Ramon Porta, pare de Dídac, també va participar i va aconseguir la vuitena posició en arc nu sènior.

El Club de Tir amb Arc de l'Arboç felicita Dídac Porta i els altres membres del club per les seves actuacions en aquesta temporada de la lliga catalana 3D, destacant el seu esforç i dedicació en aquest esport.

Per a més informació, si us plau, contacteu amb el Club de Tir amb Arc de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat