banner est whatsapp

Nou intent de cremar un cotxe a l´Arboç

L'Arboç, 27/05/2024 10:37:39

Va succeir la passada nit de divendres, i la ràpida intervenció amb extintors d´uns veïns va evitar que anés a més. El vehicle va partir danys importants als baixos, interior i motor


El divendres passat, al voltant de 3/4 de 12 de la nit, es va produir un nou incendi en un cotxe al nostre municipi. L'incident va succeir al carrer Francesc Palau, a tocar la Biblioteca Municipal, i va afectar els baixos de la part davantera, interior i part del motor del vehicle, però gràcies a la ràpida acció d'uns nois veïns que van utilitzar extintors, van poder extingir el foc ràpidament.

Per les restes trobades, sembla que el modus operandi és col·locar un drap encès amb gasolina als baixos dels vehicles. Aquest incident se suma a una sèrie de fets similars que han tingut lloc recentment a l'Arboç:

El dia 23 de març un cotxe va ser cremat a l'Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, afectant greument un altre vehicle adjacent, i el passat 23 de maig un altre incendi va cremar un cotxe i també va afectar greument un altre vehicle que estava al costat.

Si observeu alguna activitat sospitosa o teniu qualsevol informació que pugui ser rellevant per a la investigació, us preguem que ho comuniqueu immediatament a la policia local o als Mossos d'Esquadra.

📞 Telèfon de la policia local: 977 16 77 07
📞 Telèfon dels Mossos d'Esquadra: 112

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat