banner est whatsapp

L´entitat juvenil Boixets de l´Arboç organitza la primera edició del Corre Cals

L'Arboç, 24/05/2024 14:12:11

Se celebrarà demà dissabte 26 de maig, i consisteix en un recorregut per conèixer i recordar set "cals" emblemàtics de l´Arboç, acompanyats d´una xaranga i amb paradetes de refrescs al llarg del camí


L'entitat juvenil Boixets de l'Arboç organitza la primera edició del "Corre Cals", una activitat festiva, cultural i familiar que tindrà lloc aquest dissabte 26 de maig. L'esdeveniment consisteix en un recorregut per conèixer i recordar set "cals" emblemàtics de l'Arboç, acompanyats d'una xaranga i amb paradetes de refrescs al llarg del camí. És important recordar que s'ha de portar el got de casa.

El recorregut començarà a les 18:00 h al Camp de Futbol nou, amb la venda de tiquets a partir de les 17:30 h. Els participants podran adquirir un pack de tres refrescs per només 5 €. La ruta finalitzarà al carrer Major, a Cal Romagosa o Ca l'Olivella. L'Ateneu Arbocenc també ha cedit el seu local per a l'ocasió.

Els "cals" que es visitaran en aquesta edició són: Cal Bombo, Cal Mixó, Cal Mulet, Cal Julianet, Cal Gat, Ca l'Escofet, Cal Flibot i Cal Romagosa. És important destacar que el primer cal, Cal Bombo, és un nom inventat. També es podrà participar en un joc per conèixer la història dels cals seleccionats.

L'activitat compta amb la col·laboració de la regidoria de joventut de l'Ajuntament de l'Arboç i l'acompanyament de la xaranga @somlacanya22, assegurant una jornada plena d'alegria i diversió. La participació està oberta a tothom que vulgui gaudir d'una celebració que combina història, cultura i festa en un esdeveniment únic per a tot el jovent.



 

Font: Redacció - Boixets de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat