banner est whatsapp

Es cremen dos cotxes al carrer de l´Hospital de l´Arboç

L'Arboç, 23/05/2024 10:44:32

Un dels vehicles ha quedat pràcticament destruït, mentre que l´altre ha patit danys importants a la part posterior per la proximitat amb l´incendiat


Aquesta matinada de, dijous 23 de maig, els Bombers de la Generalitat han extingit un incendi al carrer de l'Hospital de l'Arboç. L'incident ha tingut lloc a les 03.02 h, afectant dos vehicles estacionats en aquest carrer.

Gràcies a la ràpida intervenció de tres dotacions de bombers, s'ha pogut estabilitzar la situació utilitzant escuma especial. Un dels vehicles ha quedat pràcticament destruït, mentre que l'altre ha patit danys importants a la part posterior per la proximitat amb l'incendiat. Afortunadament, el foc no ha afectat cap edifici adjacent i tampoc s'han hagut de lamentar danys personals.

L'eficàcia i professionalitat dels Bombers han permès controlar i extingir l'incendi sense conseqüències majors per als veïns i les infraestructures de la zona.

La Policia Local de l'Arboç es va encarregar de tallar el carrer i acordonar la zona, garantint la seguretat dels veïns i facilitant la feina dels serveis d'emergència.

Val a dir que ja hi va haver un altre incendi el passat 23 de març. Els Bombers de la Generalitat van treballar aquella matinada en un incendi d'un turisme estacionat a l'Arboç. L'avís el van rebre a les 04.06 hores i es van desplaçar amb dues unitats terrestres fins a l'avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer. Segons els Bombers, el frontal del vehicle i l'interior van cremar completament i un segon vehicle va quedar afectat parcialment per la radiació.

La causa més gran d'incendis en vehicles de combustió interna no elèctrics, i per sobre del vandalisme,  són els problemes elèctrics, com curtcircuits, cables desgastats i components defectuosos, que poden provocar espurnes i encendre materials inflamables. També són freqüents les fuites de fluids inflamables i l'escalfament excessiu del motor. 

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat