banner est whatsapp

Entrega de premis del sorteig de la 2a Fira de la Salut a l´Arboç

L'Arboç, 22/05/2024 10:45:14

La Fira va oferir informació valuosa i participar en activitats i tallers. Els assistents van dur a terme diversos tests per mesurar la seva salut personal segons els seus hàbits saludables


Ahir dimarts, 21 de maig, a la Casa de Cultura, la regidora de Sanitat Montserrat Pérez, en representació de l'Ajuntament de l'Arboç, va fer entrega dels premis del sorteig de 2a Fira de Salut Comunitària de l'Àrea Bàsica de Salut Baix Penedès interior, organitzada per la Xarxa Sanitària Santa Tecla. Aquest esdeveniment, celebrat el passat 7 de maig al carrer Major, va ser un gran èxit, reunint nombrosos participants i visitants interessats a promoure hàbits de vida saludables.

Els premis entregats als participants en la Fira van consistir en dos esmorzars saludables a La Fleca by L'Hac, dos necessers amb productes de protecció solar del supermercat Clarel, un servei de podologia al centre Carolina Mey, un dinar saludable per a dues persones al restaurant Fonda Can Peraire i dos vals de 15 € per a fruites i verdures a Can Farré.

La 2a Fira de la Salut va oferir informació valuosa i participar en activitats i tallers. Els assistents van dur a terme diversos tests per mesurar la seva salut personal segons els seus hàbits saludables. En aquest context, l'Ajuntament de l'Arboç va voler reconèixer la participació activa dels ciutadans amb un sorteig especial, del qual ahir es van lliurar els premis.

L'Ajuntament de l'Arboç ha expressat el seu agraïment a totes les persones, comerços locals, entitats i professionals de la salut que han fet possible aquesta segona edició de la Fira, i continuarà col·laborant i treballant amb el CAP i la Xarxa Sanitària Santa Tecla per oferir esdeveniments i iniciatives que promoguin la salut i el benestar de tots els vilatans i vilatanes.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat