banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç endega les obres de reforma integral de la Biblioteca Municipal

L'Arboç, 22/05/2024 10:12:50

Es duen a terme tant a l´interior com a l´exterior de l´equipament. Està previst finalitzin durant les pròximes setmanes.


L'Ajuntament de l'Arboç ha començat una reforma integral de la Biblioteca Municipal amb l'objectiu de millorar el servei i oferir un espai més adequat i confortable per als usuaris. Aquesta actuació, amb un cost total de 17.086,16 €, està previst que finalitzi durant les pròximes setmanes.

Les reformes es duen a terme tant a l'interior com a l'exterior de l'equipament. A l'interior, s'estan renovant els espais per fer-los més funcionals i moderns, mentre que a l'exterior, es realitza la reparació del sostre per garantir la seguretat i la comoditat de tots els usuaris, evitant filtracions d'aigua i millorant l'aïllament tèrmic i acústic.

En la nota als mitjans l'Ajuntament de l'Arboç subratlla el seu ferm compromís amb la millora dels espais culturals per proporcionar un servei de qualitat als ciutadans. Aquestes reformes evidencien la voluntat municipal de promoure la cultura i facilitar a tothom l'accés als recursos educatius i d'oci.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'un pla més ampli de millora d'infraestructures culturals, amb l'objectiu de convertir el municipi en un punt de trobada cultural de referència. L'Ajuntament continuarà treballant per oferir serveis que responguin a les necessitats i expectatives de la comunitat, assegurant que les instal·lacions municipals siguin segures, accessibles i acollidores, a més de fomentar la cohesió social i el desenvolupament cultural, contribuint així al benestar i al creixement personal dels vilatans i vilatanes.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat