banner est whatsapp

L´Arboç manté la categoria a Segona Catalana després d´un empat crucial amb l´Ampolla

L'Arboç, 21/05/2024 11:04:12

Se situa a la 12a posició amb 42 punts. El NSA Camp Joliu també manté la categoria, ocupant la 8a posició amb 48 punts


El Club de Futbol l'Arboç ha assegurat la seva permanència a la Segona Catalana després d'un emocionant empat 2-2 contra l'Ampolla a la 31a jornada de la competició, celebrada el passat cap de setmana. Amb aquest resultat, l'Arboç es manté en la 12a posició de la classificació amb un total de 42 punts, i quan només falten tres jornades per finalitzar la temporada.

L'inici de la temporada va ser prometedor per l'Arboç, amb victòries contra equips com la Sénia (2-1) i la Pobla Mafumet (1-0) en les primeres jornades. Tot i alguns alts i baixos, l'equip ha demostrat una gran capacitat de recuperació, destacant victòries claus com el 2-0 contra l'Aldea i el 4-1 contra el Jesús Catalonia.


A continuació es presenten algunes dades estadístiques destacades de la temporada de l'Arboç:
Victòries: 11
Empats: 5
Derrotes: 15
Gols a favor: 44
Gols en contra: 56

Per la seva banda, el NSA Camp Joliu, que també competeix al grup 6 de la Segona Catalana, es troba en una còmoda 8a posició amb 48 punts. El seu balanç de la temporada inclou victòries destacades com el 4-1 contra l'Ampolla i el 3-0 contra el Mora la Nova. Amb una trajectòria sòlida, el Camp Joliu també ha assegurat la seva permanència a la categoria.

Estadístiques del NSA Camp Joliu:
Victòries: 13
Empats: 9
Derrotes: 9
Gols a favor: 47
Gols en contra: 40

Amb tres partits per disputar-se, l'Arboç encara la recta final de la temporada amb la confiança reforçada i l'objectiu de mantenir o millorar la seva posició a la classificació. Els pròxims partits contra el Camarles, el Cubelles i l'Hospitalet de l'Infant seran decisius per consolidar el bon treball fet fins ara.

En un post a les seves xarxes socials el Club de Futbol l'Arboç va agrair el suport incondicional de l'afició, que ha estat clau per assolir aquest objectiu. "Continuarem treballant amb il·lusió i dedicació per oferir un bon espectacle en els partits restants i per preparar-nos de cara a la pròxima temporada", deia el missatge, acompanyat d'una fotografia de celebració en acabar el partit contra l'Ampolla.

El pròxim diumenge 26 de maig l'Arboç jugarà a les 17:30 h al camp del Camarles, i l'NSA Camp Joliu jugarà a casa aquest dissabte 25 a les 18:00 h contra el Vila-seca.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat