banner est whatsapp

La Cambra de Comerç de Tarragona presenta els Cursos d´Estiu 2024 JBP a l´Arboç

L'Arboç, 20/05/2024 18:11:48

Es tracta de formació de monitor/a d´activitats de lleure infantil i juvenil


Amb la pròxima arribada de l'estiu, la Cambra de Comerç anuncia els nous Cursos d'Estiu 2024 JBP a l'Arboç. Aquesta iniciativa té com a objectiu proporcionar una formació especialitzada i enriquidora per als joves d'entre 18 i 29 anys inscrits al Garantia Juvenil.

Aquest any, ofereixen el Curs de Monitor/a d'Activitats de Lleure Infantils i Juvenils, una oportunitat única per a aquells joves que desitgin adquirir habilitats i coneixements en el camp del lleure educatiu. El curs es durà a terme a l'Arboç, des del 26 de juny fins al 7 d'agost de 2024, de dilluns a divendres, en horari de 8:30 h a 14:30 h. Té una durada toral de 180 hores.

El curs està dissenyat per proporcionar una formació integral, combinant teoria i pràctica, amb l'objectiu de preparar els participants per a treballar com a monitors d'activitats de lleure. A més, es fomenta el desenvolupament personal i professional dels joves, oferint-los eines per millorar les seves perspectives laborals.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 27 de maig i es podran realitzar a través del web de la Cambra de Comerç de Tarragona: www.cambratgn.com. Les places són limitades.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat