banner est whatsapp

Reunió de l´Ajuntament de l´Arboç amb la direcció de l´Escola Bressol Municipal per a la millora del servei de menjador

L'Arboç, 15/05/2024 10:47:46

Amb la nova licitació, l´Ajuntament vol garantir una alimentació saludable i equilibrada, a més d´ampliar l´accés a aquest servei per a totes les famílies


El regidor d'ensenyament de l'Ajuntament de l'Arboç, acompanyat de la secretària municipal, va mantenir una important trobada el passat divendres 3 de maig amb la direcció de l'Escola Bressol "Minyons" de l'Arboç. L'objectiu fonamental d'aquesta reunió va ser establir les bases per a una nova licitació del servei de càtering, amb l'afany de millorar substancialment l'oferta alimentària destinada als més petits. Aquesta iniciativa té com a meta proporcionar una alimentació equilibrada i saludable, alhora que amplia les facilitats d'accés a totes les famílies.

Durant la trobada, es van abordar diversos aspectes clau, com la qualitat, la varietat i l'origen dels aliments, així com la conformitat amb les normatives de seguretat alimentària i les possibles restriccions dietètiques dels infants.

L'Ajuntament i la Llar d'Infants comparteixen un compromís ferm envers el benestar dels infants, assegurant que rebin una alimentació adequada que contribueixi al seu òptim creixement i desenvolupament. Aquesta reunió representa un pas important per a garantir que el servei de càtering compleixi amb els més alts estàndards de qualitat i respongui plenament a les necessitats dels més petits i de les seves famílies.

Es preveu que el procés de licitació del servei de menjador s'iniciï les pròximes setmanes, amb l'esperança que aquestes mesures millorin significativament l'experiència dels infants a l'escola bressol del municipi.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat